HAE KULTTUURI- JA

TAIDEALAN OPINTOIHIN!

 

KUVATAIDE
Kaikille kiinnostuneille. Tehdään teoksia piirtäen, maalaten, grafiikan keinoin, veistäen ja valokuvaamalla. Syventää kuvataiteen osaamista ja toimii valmennuskurssina ammatilliseen koulutukseen.

GRAAFINEN SUUNNITTELU
Piirustus, maalaus, kuvitus, valokuvaus, grafiikka, kuvankäsittely, taitto… graafisen alan välineet, tekniikat ja materiaalit tutuiksi monipuolisesti käsin ja konein. Valmennus alalle ja ammatilliseen koulutukseen.

MEDIATAIDE-PELIVISIO
Koulutusta liikkuvan kuvan ja pelimaailmojen luomiseen. Virtuaalitodellisuuskoulutusta, 3D- ja pelisuunnittelua, ohjelmointia, tietokonegrafiikkaa ja -animaatiota, dramaturgiaa, audiovideotekniikkaa. Monipuolinen ja kattava opintokokonaisuus.

TAIDEKOULU ART-LINE
Reilun puolen vuoden mittainen paketti, jossa opiskelija valitsee itselleen parhaiksi katsomansa opintokokonaisuudet Graafisen suunnittelun, Kuvataiteen ja Mediataide-Pelivision tarjonnasta. Opintoja voi halutessaan jatkaa muilla visuaalisilla taidelinjoilla aina kevääseen saakka.

POP-JAZZ 
Yli 30 vuotta musiikin ammattilaisia Suomen tähtitaivaalle. Eturivin pop-, rock- ja hevimuusikot ovat hakeneet meiltä oppinsa. Musiikin koko kenttä bändisoitosta sooloiluun, rockista jazziin, treenikämpästä studiotyöhön. Annamme eväät musiikin perustaitojen kartuttamiseen ja omien valmiuksien kehittämiseen. Tätä kautta haet konservatorioiden pop/jazz- tai musiikkiteknologian opintoihin.

RADIOTOIMITTAJA
Toimittamisen ja äänitekniikan perustaidot tuottava linja antaa pohjan audioviestintään, sekä ääniteknisille aloille suuntaaville. Opintoihin kuuluvat mm. puheenhallinta, audiotuotanto, äänitekniikka, ohjelmatuottaminen, sekä työskentely radiotoimittajan tehtävissä opiston ylläpitämällä radioasemalla, josta opiskelijat lähettävät omaa ohjelmaa.

KAUHAJOEN OPISTO
Puh. 020 765 9230,
www.keo.fi

 

Osaamisalue: