Ajankohtaista arvonlisäverotuksessa – livewebinaari

10.12.2020 09.00 – 12.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 26.11.2020

KOULUTUSPAIKKA
Verkkokurssi, VerkkokurssiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
390.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
TaloushallintoASIASANAT
arvonlisäveroAIHEALUEET
Arvonlisävero
LivewebinaariKUVAUS
Koulutuksessa käsitellään EU-tavarakaupan säännösten muuttuminen ja luonnontuotetulojen arvonlisäverotus. Lisäksi käydään läpi keskeiset seikat Verohallinnon uusimpien ja päivitettyjen ohjeiden sisällöstä ja myös katsaus uusimpaan oikeuskäytäntöön sisältyy ohjelmaan.
Arvonlisäveroilmoittamiseen on tulossa mittavia muutoksia erityisesti tietosisällön osalta, mutta myös koko ilmoitusmenettelyn uudistamista suunnitellaan.

Tilaisuus lähetetään suorana, voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi.

Kaikki striimiin ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöoikeuden 30 päiväksi, eli tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.

Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.

Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.

Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

 

MUUT LIVEWEBINAARIPÄIVÄT:

 

LÄHIKOULUTUSPÄIVÄT:

Osaamisalue: