Esimieskoulutus – onnistunut kehityskeskustelu

25.09.2019 9.00 – 16.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.09.2019 (14 paikkaa jäljellä)

KOULUTUSPAIKKA
Radisson Blu Seaside, HelsinkiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fi Perushinta (ei sis. alv)Alv 550.00 €(ei sis. alv)Kesäkampanja! 100e alennusta, kun ilmoittautuu ajalla 10.6.-10.8-100.00 €(ei sis. alv)YHTEENSÄ450.00 € AIHEALUEET
JohtaminenKAUPUNGIT
HelsinkiAIHEALUEET
Työilmapiiri
TiimityöKUVAUS

Oikein suoritetut kehityskeskustelut:

 

  • motivoivat ja innostavat sekä esimiestä, että työntekijää etsimään työn kehittämiseen uusia näkökulmia
  • parantaa yhteisten tavoitteiden saavuttamista
  • parantaa työilmapiiriä
  • parantaa työyhteisön keskinäisiä suhteita

 

Koko organisaatio hyötyy pitkällä tähtäimellä. Kehityskeskustelut ovat johtamisen tärkeimpiä työvälineitä. Koulutuksessa käsitellään sekä kehityskeskustelujen käyttöönottoa organisaatiossa, että vallitsevien käytäntöjen kehittämistä ja tehostamista. Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi keskustelun eri vaiheet ja se miten edetään työuran eri vaiheissa.

 

Lisäksi annamme useita erilaisia työvälineitä motivoivaan keskusteluun. Entä miten tiimien tai yksiköiden kehityskeskustelut toteutetaan? Myös ns. varhainen puuttuminen ja kriisikeskustelut nivelletään työyhteisön kokonaisuuteen kehityskeskustelujen täydentämiseksi.

 

Koulutuksessa jaetaan myös erilaisia malleja kehityskeskustelulomakkeista, joita osallistuja voi käyttää suunnitellessaan oman tiimin tai yrityksen kehityskeskustelu käytäntöä. Koulutus valmentaa esimiehiä ja HR-ammattilaisia hyödyntämään kehityskeskusteluja osana hyvää johtamista.

 

 

KOULUTUKSEN MUUT PÄIVÄT:

12.09.2018 Onnistunut kehityskeskustelu

Osaamisalue: