Webinaari: Tiedonhallinta: Tehtävien ja toimintaprosessien kuvaaminen

13.08.2020 14.00 – 16.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 12.08.2020

KOULUTUSPAIKKA
Verkkokurssi, VerkkokurssiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
147.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
Johtaminen
WebinaariKUVAUS

Tehtävien ja toimintaprosessien kuvaamista tarvitaan mm. tiedonhallintamallissa. Siinä kuvataan ja suunnitellaan organisaation tehtävien hoitoa, miten toteutetaan tiedonhallintaa. Se on laadittava ja ylläpidettävä palvelujen, asiankäsittelyn ja tietoaineistojen hallinnan suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi. Se on myös kuvaus tiedonsaantia koskevien oikeuksien ja rajoitusten toteuttamiseksi, tietojen keräämisen tehostamiseksi, tietojärjestelmien ja -varantojen yhteentoimivuuden tehostamiseksi ml. tietoturvallisuuden kuvaukset.

 

Miksi? Tiedonhallintalaki tuli voimaan, ja koskee julkista sektoria. Tiedonhallintalaki on yleislaki tiedonhallintaan ja mm. tietojärjestelmien käytöstä, kun käsitellään tietoaineistoja. Lain vaatimuksena on, että tiedonhallintayksikkö (esim virasto, kunta, kuntayhtymä) laatii ja ylläpitää tiedonhallintamallia.

 
Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu asiantuntijoille, johdolle ja viestinnälle. Asianhallinnan ja organisaation kehittämisen parissa toimiville. Tietotekniikan asiantuntijat
 

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse linkin webinaariin ennen koulutusta.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.

Osallistumisohjeet webinaareihin ja livewebinaareihin

Osaamisalue: ,