Webinaari: Työntekijän tukeminen ja oman jaksamisen varmistaminen kriisin aikana

21.10.2020 9.00 – 13.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 21.10.2020 (10 paikkaa jäljellä)

KOULUTUSPAIKKA
Verkkokurssi, VerkkokurssiLISÄTIETOJA
info@yritysakatemia.fiPERUSHINTA (EI SIS. ALV)
350.00 € (ei sis. alv)AIHEALUEET
Johtaminen
WebinaariKUVAUS
Koronaepidemia kriisiyttää koko maailmaa ja siinä ohessa myös työpaikkoja. Jo muutamissa viikoissa  olemme kohdanneet monenlaisia psyykkisiä reaktioita omaehtoisuudesta ja välinpitämättömyydestä suoranaiseen paniikkiin ja hätään. Kriisin pitkittyessä psyykkiset reaktiot nousevat esiin yhä vahvemmin myös työpaikoilla. Hämmentävä tilanne herättää epävarmuutta työpaikoilla myös tuesta. Kuinka työpaikoilla voidaan tukea poikkeusoloissa selviytymistä, kun itse kriisiä ei voida ratkaista?

Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeyttä kriisin ja mahdollisen kaaoksen keskelle. Tavoitteena on selkiyttää osallistujien ymmärrystä kriisissä olevien ihmisten toiminnasta ja taustoista, tuen tarpeesta, auttamisen rajoista ja jaksamisen varmistamisesta, jotta he osaavat työpaikoillaan keskittyä olennaisiin tukitoimiin ja samalla suojata myös omaa jaksamisestaan. Koska koronan aiheuttama tilanne on ohimenevä mutta eri muotoisia kriisejä työpaikoilla kohdataan usein (mm. YT-neuvottelut, irtisanomiset, työntekijöiden henkilökohtaiset kriisit), keskitytään koulutuksessa koronan ohella myös  laajempaa kriisinäkökulmaa, jotta osallistujien valmius ja varmuus kohdata kriisejä myös tulevaisuudessa vahvistuisi.

Koulutuksen ryhmäkoko on enintään 10 osallistujaa ja se toteutetaan Zoom-alustalla.

Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.

Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

 

WEBINAARIN MUUT PÄIVÄT:

 

Osaamisalue: ,