Haluatko työskennellä hengityshalvauspotilaiden hoitotiimissä?

Haemme nyt hengityshalvauspotilaiden/lapsipotilaan hoitotiimiin

LÄHIHOITAJIA Kotkaan.

Hengityshalvauspotilaan hoitotyö on 2- tai 3-vuorotyötä. Työ sisältää kokonaisvaltaista hengityshalvauspotilaan hoitoa, joka tapahtuu potilaan kotona. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Työvuoroissa työskennellään yksin, ja siksi toivomme sinulla olevan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, halua uuden oppimiseen, joustavuutta, kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä edellyttää kykyä sekä potilaan että hänen perheensä / omaistensa lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Työn fyysisen ja psyykkisen kuormittavuuden vuoksi tehtävän hoitaminen edellyttää riittävän hyvää kykyä huomioida ergonominen työote. Työ on vaativaa mutta toisaalta erittäin antoisaa. Tehtävässä tarvitaan lähi-/ perushoitajan tutkinto, 18 vuoden ikä sekä mielellään, joskaan ei välttämättä, kokemusta hengityshalvauspotilaiden hoidosta. Työ alkaa työhön perehdyttämisellä, ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoamme hengityshalvaustiimien tuen, huipputeknologiaa, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Olethan pikaisesti yhteydessä, sillä paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löytyessä. Tiedustelut Susanna Lehtimäki p. 040 509 3441 / susanna.lehtimaki@9lives.fi

Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta.

Osaamisalue:

9Lives Team Oy

9Lives on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys, jonka tehtävänä on tehdä omalta osaltaan Suomesta turvallisempi ja ihmisläheisempi paikka meille maailman parhaille suomalaisille.

Palvelemme kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys.

Me teemme tätä yhteiskunnallisesti merkittävää työtämme yli 800 ensihoidon ammattilaisen voimin 26 toimipisteessä. Käytössämme on yli 80 ambulanssia ja toiminta-alueellamme asuu lähes kaksi miljoonaa ihmistä. Hoidamme vuosittain lähes 100 000 sairaankuljetustehtävää.

9Lives.fi