Haetaan

ajoneuvoasentajaa

 

Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja loistavat työkaverit?

Haemme Aallon Auto Oy:lle pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ajoneuvoasentajaa. Olemme monimerkkikorjaamo, joten päivät eivät ole yksitoikkoisia. Jokainen päivä tuo mukanaan uudet haasteet. Meillä korjataan ja huolletaan kaiken merkkisiä henkilö- ja pakettiautoja.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta asentajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autojen huolloista ja korjauksista, kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mielellään myös sähköosaamista ja eri testauslaitteiden tuntemusta. Toivomme sinulta lisäksi FuturSoft -ohjelmiston käyttökokemusta, koska kaikki työmääräimet täytetään koneelle.

Arvostamme intohimoista suhtautumista autoihin ja halua ratkaista vaikeitakin teknisiä ongelmia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä jo 30 vuotta alalla toimineessa yrityksessä. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Lähetä hakemuksesi 2.11. mennessä Haku-painikkeen kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella sekä EU:n tietoturva-asetusten mukaisesti.

Paikan täytämme sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Katariina Aalto puh 0400 495 498 tai yrittäjä Juha Aalto 0400 421 526.

www.aallonauto.com

Osaamisalue:

Samankaltaisia ilmoituksia

Lähetä tämä ystävällesi