Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja loistavat työkaverit?

Haemme Aallon Auto Oy:lle pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

työnjohtajaa/korjaamopäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, huolto- ja korjauskustannusten laskeminen sekä hinta-arvioiden tekeminen. Hoidat varaosatilaukset, töiden laskutusta sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään autokorjaamosta. Toivomme sinulta lisäksi erinomaista FuturSoft -ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt käyttämään asiakaspalvelussa myös englannin kieltä. Korjaamopäälliköltä odotamme tehokkuutta ja kykyä toimia hektisessäkin ilmapiirissä. Olet tuloshakuinen ja osaat pitää langat käsissäsi.

Arvostamme intohimoista suhtautumista ensiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä jo 30 vuotta alalla toimineessa yrityksessä. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Lähetä hakemuksesi 28.9. mennessä oheisen Haku-painikkeen kautta. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella sekä EU:n tietoturva-asetusten mukaisesti.

Paikan täytämme sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Katariina Aalto puh 0400-495498 tai yrittäjä Juha Aalto 0400-421526

 www.aallonauto.com

Osaamisalue: