Haemme

ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

 

Vastaat tehtävässä asiakaspalvelun toimivuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Olet merkittävässä roolissa tietojärjestelmien käyttöön ja kehittämiseen liittyen. Lisäksi osallistut myyntityöhön sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Toimit muutaman hengen tiimin esimiehenä. Raportoit tehtävässäsi asiakkuus- ja myyntipäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta liikeelämästä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Kokemus tietojärjestelmien kehittämistyöstä on eduksi. Toimintatyyliltäsi olet käytännönläheinen henkilö, jolla on halua ja kykyä oppia uutta. Olet osallistuva esimies, joka pystyy toiminnan organisointiin ja kehittämiseen. Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitosi sekä tietotekniset taitosi ovat hyvätasoiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.1.2019 oheisen hakupainikkeen kautta.

Äänekosken Energia Oy

 

Osaamisalue:

Äänekosken Energia Oy

Äänekosken Energia Oy on kehittyvä energiayhtiö, jonka liiketoimintoja ovat sähkönsiirto, sähkönmyynti, kaukolämpö ja vesihuolto. Keskitymme vahvasti päästöttömien energialähteiden hyödyntämiseen. Liikevaihtomme on noin 20 M€ ja henkilöstöä on noin 30. Äänekosken Energian omistaa Äänekosken kaupunki.