Etsimme palvelukseemme

Vaakalaskuttajaa

pääkonttorillemme

 

Työtehtäväsi
Työhön kuuluu mm. yritysten ja kotitalouksien laskutusta, asiakaspalvelua sekä raportointia. Hoidat autovaakatoiminnot sekä materiaalivirtojen rekisteröinti Pietarsaaren jätteenkäsittelylaitoksessa. Tehtävän hoitaminen vaatii ammattimaista, positiivista ja tarkkaa työotetta.

Ominaisuutesi
Olet positiivinen, toimelias, motivoitunut, huolellinen, tuloslähtöinen sekä yhteistyökykyinen. Sinulla on kaupallisen alan koulutus ja kokemusta laskutuksesta, kassatoimintojen hoitamisesta, asiakaspalvelusta sekä opit helposti uusia ohjelmia. Osaat käyttää MS-office ohjelmia hyvin. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä, ja omaat hyvää organisaatiokykyä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi. 

Tarjoamme
Mielenkiintoisen työpaikan jätealan edelläkävijäyrityksessä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Kennet Nyman, puh 050 511 1402. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.12.2018 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta otsikolla ”vaakalaskuttaja”.

Ab Ekorosk Oy

 

Osaamisalue: ,

Ab Ekorosk Oy

Ab Ekorosk Oy on jätehuoltoyhtiö joka palvelee 124 000 asukasta. Konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 45. Yritys toimii 10 kunnan alueella ja pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa.