Haemme innostavaa

YMPÄRISTÖKASVATTAJAA

Oletko se sinä?

Työtehtäviisi kuuluu:

  • jäteneuvonnan sisällön suunnittelu ja toteuttaminen
  • kertoa lajittelusta luokille ja ryhmille
  • vierailuryhmien opastaminen Stormossenilla
  • yhteydenpito opettajiin ja kouluihin

Tehtävien hoitamiseen soveltuu esim. kasvatustieteiden tutkinto. Hyvä jäte- ja ympäristöasioiden tuntemus on hakijalle eduksi.

Olet henkilö, joka pitää opettamisesta ja kuulijoiden inspiroimisesta, olet oma-aloitteinen ja hallitset suomen ja ruotsin kielen ja mielellään myös englannin. Toivomme, että olet luova, positiivinen, tarkka ja pystyt työskentelemään itsenäisesti.

Tarjoamme vaihtelevan työtehtävän organisaatiossa, joka toimii kiertotalouden edistäjänä mielenkiintoisella alalla. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti.

Lisätietoja: www.stormossen.fi/rekry

Lähetä meille hakemuksesi sekä CV:n ja lyhyen esittelyvideon (enint. 1 min.) viimeistään 15.9.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Ab Stormossen Oy
Stormossentie 56
66530 Koivulahti 

www.stormossen.fi

Facebook: /stormossen

Instagram: @stormossen

Osaamisalue:

Ab Stormossen Oy

Ab Stormossen Oy on Suomen vanhin jäteyhtiö, jonka omistaa kuusi pohjalaista kuntaa. Olemme jätealan pioneereja. Laitoksemme käsittelee biojätettä ja lietettä, joista tuotamme biokaasua ja kompostimultaa. Avaamme Vaasaan kierrätysgallerian lokakuussa 2019. Toinen liikennekaasun tankkausasemamme avataan vuodenvaihteessa.