Muuntajatuotannon ammattilaiseksi

oppisopimuksella

ABB Power Grids Finland Oy,
Transformers, Vaasa

 

Oletko kiinnostunut muuntajatuotannosta? ABB Power Grids Finland Oy, Transformers Vaasassa hakee noin 20 motivoitunutta henkilöä muuntajatuotannon erilaisiin työtehtäviin oppisopimuskoulutuksella. Koulutus alkaa elokuussa 2020 ja toteutetaan työssäoppimisena ja teoriakoulutuksena kahdeksan kuukauden aikana. Oppisopimuskoulutuksen hyväksytysti suorittaneena omaat hyvät valmiudet työskennellä tuotannossamme koulutusta vastaavassa tehtävässä.

Oppisopimuskoulutus toteutetaan yhteistyössä Vamian kanssa ja koulutuksessa suoritat tutkinnon osan sähkö- ja automaatiotekniikan ja kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnoista. Työssäoppiminen tapahtuu muuntajatuotannon tehtävissä kuten sydänvalmistuksessa, kääminnässä, kokoonpanossa sekä loppuvarustelussa. Oppisopimuskoulutuksen ajalta maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Edellytämme hakijoilta teknisen alan ammatillista perustutkintoa tai vastaavaa työkokemusta, hyvää fyysistä terveydentilaa, valmiutta vuorotyöhön sekä sekä vähintään välttävää suomen kielen taitoa. Suomen kielen osaamista on mahdollista kehittää oppisopimuskoulutuksen ohella. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kädentaitoja sekä kehittävää ja myönteistä asennetta työntekoon.

ABB ja Hitachi ovat tehneet sopimuksen yhteisyrityksen perustamisesta. Aiomme muodostaa uuden ja vahvemman globaalin johtajan sähköalalla yhdistämällä ABB Power Gridsin sähköverkot Hitachin vahvuuksiin. Kauppa saatetaan loppuun heinäkuuhun 2020 mennessä.

Lisätiedot: Päivi Ekholm +358 40 524 5554 tai Ville Sihto +358 50 518 9448.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen hakupainikkeen kautta 14.6.2020 mennessä.

www.abb.com #ProudToBePowerGrids

Osaamisalue: