Elisa Oyj

Myyjä Linnainmaan palvelupuotiin (Tampere)

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 06.09.2022, 15:00
  • Suljettu 23.09.2022, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Myyjä Linnainmaan palvelupuotiin (Tampere)

Haemme nyt Tampereelle palveluhenkistä myyjää, jonka kanssa asiakkaiden on helppo ja kiva asioida. Me kohtaamme asiakkaan hymyssä suin, niin että ilo ja halu auttaa asiakasta näkyy! 

Myyjän tehtävässä Elisalla Tampereen Linnainmaan palvelupuodissa olet keskeisessä roolissa tekemässä kanssaihmisten arjesta parempaa. Pääset auttamaan asiakkaita kasvokkain, selvittämään ja ratkomaan heidän ongelmiaan sekä tarjoamaan juuri heidän tarpeisiinsa sopivia laadukkaita tuotteita ja palveluita Elisan laajasta valikoimasta tilanteen mukaan. Jokainen työpäiväsi on takuulla erilainen tarjoten erinomaisia mahdollisuuksia oppia uutta! 

Sinulle on luontevaa lähestyä ja kohdata erilaisia ihmisiä, ja osaat kuunnella ja keskustella heidän kanssaan sopeutuen erilaisiin palvelutilanteisiin. Meillä et kehitä pelkästään myyntitaitojasi, vaan tässä hommassa myös kykysi kohdata erilaisia ihmisiä ja kuunnella heitä sekä ratkaista ongelmia hioutuvat entisestään – ja näistä taidoista on elämässä hyötyä aina. 

Työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä, niin arkisin kuin viikonloppuisin. Työsuhde on vakituinen ja tunteja on tarjolla vaihtelevasti 10–37,5h /vko.

Miksi valita meidät? 

Teemme tätä hommaa, jotta 2,8 miljoonalla asiakkaallamme olisi asiat mukavasti, käytössään parhaat digitaaliset ratkaisut niin jokapäiväiseen viestintään, työskentelyyn, asiointiin kuin viihtymiseen. Meillä kasvat myynnin osaajana työporukassa, joka puhaltaa yhteen hiileen pitäen myös hauskaa töissä. Myös kannustavat esihenkilömme ovat tukenasi ja saatavillasi ihan arkipäiväisissä hetkissä silloin, kun tarvitset.  

Asiakkaan paras on meille se juttu: myymme vain sitä, mistä on oikeasti arvoa ja iloa. Bonusta maksamme sinulle loistavan asiakaskokeman tuottamisesta. Pohjapalkkasi määräytyy ICT-alan TES:n mukaan ja meillä myyjät pääsevät kokemuksen ja osaamisen myötä keskimäärin 3000-3500€ kuukausiansioihin! Lisäksi tarjoamme tietenkin muita erinomaisia etuja, kuten puhelinedun, sporttipassin, työsuhdepyöräedun, mahdollisuuden käyttää lomaosakkeita sekä kattavan työterveyshuollon. Tutustu täältä lisää Elisaan ja elisalaisiin. Lue myös Vilin ajatuksista laadukkaasta myyntityöstä sekä Tuukan tarina siitä, kuinka meillä saat tehdä myyntityöstä omannäköistä!

Mitä etsimme? 

Meidän myyjät eivät asetu yhteen muottiin – eiväthän asiakkaatkaan ole kaikki samanlaisia. Heitä yhdistää kuitenkin vahva palveluasenne – kuuntelemme asiakasta ja autamme häntä löytämään hänelle sopivimmat ratkaisut. Nämä asiat auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä:  

  • Olet asiakaslähtöinen ja saat hyvää fiilistä asiakaskohtaamisista 
  • Olet helposti lähestyttävä, mutta et pelkää myös itse ottaa asiakkaaseen kontaktia sopivaa pelisilmää unohtamatta 
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kanssasi on kiva asioida ja sinulla on pilkettä silmäkulmassa 
  • Työskentelet sujuvasti suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi 
  • Olet täysi-ikäinen     

Sinun ei tarvitse olla valmis myyjä tai myynnin tekijä, vaan tärkeintä on aito halu kehittyä ja kasvaa tulevaisuuden myyjäksi – ja me tuemme sinua tässä!  

Kiinnostuitko?  

Erinomaista! Jätä hakemuksesi linkin kautta 25.9. mennessä. Laitathan halutessasi hakemukseesi lyhyen videotervehdyksen.  

Jos sinulla on kysyttävää roolista tai tiimistä, niin myymäläpäällikkö Jere vastaa mielellään kysymyksiisi. Hänet tavoittaa ensisijaisesti sähköpostilla (jere.tykkylainen(a)elisa.fi) tai puhelimitse (046 923 7576).

Huomioithan, että teetämme tehtävään valitulle henkilölle lain mukaisen suppean turvallisuusselvityksen, luottotietojen tarkastuksen sekä huumausainetestin ennen työsuhteen alkua.

Osaamisalue: