Mäntsälän kunta

Päätoiminen tuntiopettaja / samanaikaisopettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 29.09.2023, 15:00
  • Suljettu 16.10.2023, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päätoiminen tuntiopettaja / samanaikaisopettaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Hyökännummen koulussa on haettavana lukuvuodeksi 2023-2024 tuntiopettajan/samanaikaisopettajan tehtävä 23.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Haemme Hyökännummen kouluun vastuullista ja sitoutunutta opetuksen ammattilaista, joka on työstään innostunut ja uuteen uteliaasti suhtautuvaa tekijä. Toivomme joukkoomme luokanopettajaa, joilla on kokemusta työpari ja/tai samanaikaisopettajuudesta. Työsi tukena on kannustava ja ratkaisukeskeinen moniammatillinen työyhteisö. Meillä työskennellään yhdessä lasten ja nuorten oppimisen sekä kasvun tueksi arvostaen jokaisen työyhteisön jäsenen osaamista. Opetustunnit sijoittuvat pääosin 5.-6. luokkiin. Samanaikaisopetuksen tavoitteena on tukea tuen joustavien järjestelyiden toteutumista. Opetustunteja 24h/viikossa.

Odotamme sinulta vastuullisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta yhteisopettajuuteen. Edellytämme opetussuunnitelman mukaista pedagogista osaamista, tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä hyviä ryhmänhallintataitoja ja -ideoita. 

Hyökännummen koulu on Etelä-Mäntsälässä sijaitseva uudehko, vuonna 2018 käyttöönotettu alakoulu, jossa on monipuoliset ja joustavat tilat. Koulussa opiskelee lukuvuonna 2023-2024 noin 250 oppilasta vuosiluokilla 1-6  ja aikuisia koulussa työskentelee noin 20. Tutustu Hyökännummen kouluun osoitteessa: https://www.mantsala.fi/perusopetus/koulut-ja-palvelut tai Instagramissa #hyokannummenkoulu. 

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksesta annetun asetuksen 986/98 mukaan.  Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään ja niistä jätetään kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Valitun on esitettävä lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote ja pyydettäessä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.  

Koeaika kolme kuukautta. 

Palkkaus OVTES:n mukaisesti.  

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Hakemus toimitetaan sähköisesti Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi)

Hakuaika päättyy 16.10.2023 klo 12.00. Tehtävä on uudelleen haettavana.  Aiemmassa haussa mukana olleita ei huomioida valinnassa.

Lisätietoja: rehtori Hanna Oresmaa p. 040 3145 348  tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi