Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Laatuvastaava

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.02.2024, 12:00
  • Suljettu 01.03.2024, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laatuvastaava

Konsernipalvelujen toimiala, Järjestämisen tuki ja hankinnat
Valvonta ja tuottajaohjaus
Neilikkatie 17, 01300 Vantaa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Uskomme yhdessä muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeusOsuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Tule sinäkin osaksi hyväntekijät-joukkuettamme!  

Hei sinä valvontatyön asiantuntija! Työ ohjaus- ja valvontatyön parissa kutsuu juuri sinua. Nyt olisi tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan siihen, että järjestämisvastuullemme kuuluvat palvelut toteutuvat vaikuttavasti ja sovitun mukaisesti.  

Etsimme nyt laatuvastaavaa ottamaan vastuuta vanhus- ja terveyspalvelujen valvonnasta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Tehtävässäsi otat ohjaavan ja liidaavan roolin. Tehtävääsi kuuluu olennaisesti omien vastuualuiden valvontaprosessien kehittäminen ja kuvaaminen, vastuualuiden valvontojen suunnitteleminen ja valvontatiedon tilastoinnin kehittäminen yhdessä tiimisi kanssa. Laatuvastaava hallinnoi omien vastuualueidensa valvonnoissa toteutettavaa tiedonkeruuta ja raportoi säännöllisesti havainnoistaan vastuualueidensa toimialueille, laadunvalvonnan päällikölle ja tuottaa tietoa myös toiminnan analysointiin ja kehittämiseen. 

Työ edellyttää kykyä ymmärtää ja hallita suuria asiakokonaisuutta ja prosessinomaista työtä. Itseohjautuvuus sekä kyky tiimityöhön ovat tärkeitä edellytyksiä työssä onnistumiselle. Tehtävässä tuotetaan erilaisia asiakirjoja, joten katsomme eduksi hyvät dokumentointitaidot sekä kirjallisen ilmaisun. Työhösi kuuluu olennaisesti oman valvonta-alasi valvontatyön kehittäminen osana yhteistyöverkostoja. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sosiaali- ja terveyspalveluiden, mutta erityisesti vanhuspalveluiden laajaa tuntemusta ja alan lainsäädännön ja käytänteiden tuntemusta.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta sekä osaamista työstä vanhuspalveluiden ja terveydenhuollon parissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta sopimus- ja palvelukohtaisesta laadunvalvonnasta, samoin aikaisempi kokemus prosessien kehittämisestä ja jalkauttamisesta katsotaan eduksesi.

Laadunvalvonta ja tuottajaohjaus on Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella keskitetty osaksi konsernipalveluitamme. Toimimme osana Järjestämisen tuen ja hankintojen yksikköä, jonka tehtävänä on suunnitella, hankkia ja valvoa hyvinvointialueemme järjestämisvastuulle kuuluvia palveluita. 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue?  

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla     

  • lounasedun 
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun 
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut 

Olemme kompaktin kokoinen, lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa

Tutustu tuleviin työkavereihisi > Töissä VAKEssa -blogit

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.03.2024 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Yleistyöaika
Tehtäväkohtainen palkka: 4308,54 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Laadunvalvonnan päällikkö Heikki Ruotanen
0438259155
heikki.ruotanen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen  ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä 280 000 asukkaan parissa.  Olemme Suomen monikulttuurisin kaksikielinen hyvinvointialue. Työkielemme on suomi. 

Lue meistä lisää Meille töihin-sivullamme ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#VAKE #hyvantekijät

Osaamisalue: