Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri: Terveysasemat, Pohjois-Karjala (id7509)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 25.04.2023, 16:00
  • Suljettu 10.05.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveyskeskuslääkäri: Terveysasemat, Pohjois-Karjala (id7509)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN! 

Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää.

Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse! Sen jälkeen voitkin hyvillä mielin jättää hakemuksesi meille, niin olemme sinuun yhteydessä nopeammin kuin uskotkaan.

Siun sotessa on haettavana 9.5.2023 mennessä seitsemän (7) TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN virkaa

Terveysasemia alueellamme on 22 (mm. Joensuussa Niinivaara, Rantakylä ja Siilainen; maakunnassa Kontiolahti, Pyhäselkä, Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi, Liperi, Outokumpu, Heinävesi, Juuka, Nurmes, Lieksa, Ilomantsi). Virka voi sisältää mielenkiintosi mukaan työskentelyä neuvolassa tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työtä. Terveysasemilla työskennellessäsi voit erikoistua yleislääketieteeseen. 

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari kokemuksen mukaan on lääketieteen lisensiaatille 6038,31€ ja erikoislääkärille 6956,31 – 7365,34 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. paikallista rekrytointilisää, työkokemuslisää sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on otettu käyttöön vuonna 2022 henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esim. työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti, erilaisia pikapalkitsemisen muotoja, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta), tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan. Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja.

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa. Järjestämme sinulle myös edullisen asunnon. Voit laittaa meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä laakari@siunsote.fi.

Työmahdollisuuksista voit kysyä lisätietoja palvelupäällikkö Mikael Ripatilta mikael.ripatti@siunsote.fi, p. 013 330 9556 tai ylilääkäri Mervi Karttuselta mervi.karttunen@siunsote.fi  p. 013 330 7173.

Virkoja haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 25.4 .2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Osaamisalue: