Vahanen Yhtiöt

Johtava sähkösuunnittelija

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 20.09.2022, 14:00
  • Suljettu 18.10.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Johtava sähkösuunnittelija

Vahanen-yhtiöt on nyt osa AFRYä. AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. AFRYllä työskentelee 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman. Making Future

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme uusia kollegoita tiimiimme! Haemme Espooseen johtavaa sähkösuunnittelijaa. Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työssäsi pääset työskentelemään vaihtelevissa kiinteistöjen uudis- ja korjaushankkeiden projekteissa sekä halutessasi myös teollisuuden sähkösuunnittelun parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua projektien kaikkiin vaiheisiin ja pääset suunnittelemaan itsenäisesti kokonaisuuksia sekä kehittämään entisestään osaamistasi. Toimit työssäsi asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä työskentelee lisäksesi tyypillisesti projektipäällikkö sekä eri talotekniikkajärjestelmien suunnittelijoita Espoossa ja Bukarestissa. Johtavana suunnittelijana pääset johtamaan sähkösuunnittelutiimiä toteutusprojekteissa ja suunnittelemaan ”isolla kynällä” erilaisissa kehitysvaiheen rakennushankkeissa.

Toivomme, että sinulla on talotekniikan kokonaisuuden hahmottamiskykyä, halua kantaa vastuuta ja kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (sähköpuolen ins. AMK tai DI-tutkinto) sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Lisäksi toivomme, että sinulla on asiakas- ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja suhtaudut positiivisesti muuttuvaan työskentely-ympäristöömme sekä muiden sidosryhmien mielipiteisiin.

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen, priorisointi ja sopeutumiskyky ovat myös tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseksi.

Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat erinomaisen ympäristön kehittyä urallasi. Meillä on rento ja asiantunteva työilmapiiri, jossa on mukava työskennellä. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus, kuten joustava työaika ja etätyömahdollisuudet. Meillä voi syventää osaamistaan tietyllä sektorilla tai laajentaa osaamistaan uusille alueille omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään.

Työsuhde-edut 

Tuemme henkilöstöä lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla henkilöstöä suojaa tapaturmavakuutus. Henkilöstön käytössä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Vastuullisuus 

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme.

Hakemukset ja lisätiedot

Me haluamme tehdä sinulle hakemisen mahdollisimman vaivattomaksi, joten jos kiinnostuit tehtävästä, niin otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä suunnittelujohtaja Jonne Mäkelään, puh. 050 400 2489 tai jonne.makela@vahanen.com

Halutessasi vois myös jättää suoraan hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.10.2022. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Osaamisalue:

Vahanen Yhtiöt

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Tarjoamme kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.