Securitas Oy

Piirivartijoita Porin alueelle

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 03.10.2022, 11:00
  • Suljettu 25.11.2022, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Piirivartijoita Porin alueelle

Uskomme kykyihisi. Entä sinä?

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

PIIRIVARTIJOITA Porin alueelle

Piirivartijana valvot useamman kiinteistön turvallisuutta vuorosi aikana. Ennaltaehkäiset ja rajoitat vahinkoja ja tarvittaessa teet yhteistyötä viranomaisten kanssa. Piirivartiointityö on vuorotyötä ja kohteiden välillä liikutaan autolla. Työvuorot alkavat toimistoltamme Porin Mikkolasta. 

Työ ajoittuu tehtävistä riippuen eripituisiin päivä- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työtunteja on tarjolla vähintään 60h/3 vk. 

Odotamme

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely vartijana edellyttää, että viihdyt käytännönläheisessä ja itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita.

Edellytämme myös erinomaisen asiakaspalveluasenteen lisäksi vartijakorttia sekä sujuvaa suomen kieltä. Eduksi katsomme järjestyksenvalvojakortin, työturvallisuuskortin ja ensiapukortin. Vaikka emme välttämättä odota sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin vartiointi- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. liikuntaetuja. 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: 

https://www.instagram.com/securitassuomi/

Osaamisalue: