Valtralle Suolahteen on nyt etsinnässä
ENGINEER FOR EMBEDDED SOFTWARE DESIGN


SINUN ROOLISI

Electrics and Electronics design -tiimissä työskentelet osana AGCOn maailmanlaajuista tuotekehitystä. Tiimimme huolehtii Valtra-traktoreiden sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä. Jos olet ammattitaitoinen, kokenut ja motivoitunut työskentelemään osana Valtran kehitystiimiä, tämä voi olla todellinen tilaisuus sinulle.

SINUN OSAAMISESI

Sopivan koulutuksen lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään muutaman vuoden kokemusta sulautettujen ohjelmistojen kehittämisestä C/C++ kielellä. Hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeässä asemassa. Kansainvälinen toiminta edellyttää myös matkustusvalmiutta ja hyvää englannin kielen hallintaa. Muut kielet katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työn kannattavassa ja kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa, osana rentoa ja rautaisen ammattitaitoista tiimiä. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Olemme tulevaisuuteen katsovien, osaavien ja motivoituneiden ihmisten arvostettu työpaikka. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUNUT?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.1.2020.
Lisätietoja antaa Software Development Manager Jarno Mynttinen, puh. +358 40 866 8627.
Lisää tietoa Valtrasta löydät sivuiltamme www.valtra.fi

AGCO

Osaamisalue:

AGCO

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.