Eqvitia Oy keskittyy taloushallinnon palveluiden tuottamiseen asiakasyrityksilleen. Olemme toimineet jo 25 vuoden ajan, meitä on 16 ja huolehdimme n. 200 erikokoisen asiakasyrityksemme taloushallinnosta. Asiakkaitamme ovat mm. Tana Oy, Go On- henkilöstövuokraus ketju ja Pisla- konserni.

Huomisen taloushallinto on automaattisia perusrutiineja ja fiksujen ihmisten tekemiä analyysejä ja toimintaehdotuksia. Me Eqvitialla digitalisoimme kaiken minkä voimme, emmekä pelkää robotiikkaa ja tekoälyä. Päinvastoin otamme ne käyttöön mielellämme.

Tavoitteemme on tehdä taloushallinnosta ja kirjanpidosta toimitusjohtajien mukavin asia. Meille oleellista on lisätä asiakkaamme tietoa liiketoiminnan tilanteesta, sen toimivuudesta ja antaa näkymää tulevaisuuden kehitykseen ja siksi Controller-palvelu on toimintamme kivijalka – ollut jo useamman vuoden.

Controller-palvelumme auttaa johtoa pääsemään omistajan asettamiin tavoitteisiin. Eqvitian controller rakentaa asiakkaalleen näkymää eteenpäin, kehittää seurantaa ja raportointia, tekee luvuista läpinäkyviä ja mahdollistaa aidon ohjaamisen. Näin parannetaan asiakkaan kannattavuutta ja kassavirtaa.

Eqvitian controller työskentelee tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa, tarvittaessa osana yrityksen johtoryhmää. Controller -palvelumme avulla koko asiakasyritystä voidaan ohjata toiminnan mittaamiseen ja tavoitteiden asettamiseen, mm. myynnin, markkinoinnin, tuotannon ja tuotekehityksen ihmisiä valmentamalla.

Kehitämme myös asiakkaidemme taloushallintoprosesseja kokonaisuudessaan tehokkaimmiksi.

Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme Jyväskylään

BUSINESS CONTROLLER-LIIKETOIMINNAN VETÄJÄÄ

Tulet toimimaan toimitusjohtajan oikeana kätenä meille keskeisen liiketoiminnan eteenpäin viejänä. Työsi sisältää kokonaisvaltaista niin ihmisten kuin prosessienkin kehittämistä ja asiakasrajapintatyöskentelyä. Tulet myös keskeiseen rooliin johtoryhmäämme.

Meistä usea toimii jo tällä hetkellä controller-roolissa, joten talouden seurantatyökaluja, raportointimalleja ym. on valmiina ja saat vastuullesi näiden eteenpäin kehittämisen innostuneen joukkomme kanssa.

Henkilöstömme on kiinnostunut kasvamaan ammatillisesti kohti laajempaa controller-vastuuta, joten heidän ohjauksensa tulee myös kuulumaan työhösi oman asiakastyöskentelyn lisäksi. Olemme jo aloittaneet sisäisen controllerin koulutusohjelman.

SINUN OSAAMISESI

Etsimme henkilöä, jolla on vahvaa kokemusta laaja-alaisista taloushallinnon tehtävistä – mieluiten valmistavan teollisuuden tai vastaavan monisäikeisen toimialan talousjohdosta tai controller-vastuista.

Itsenäisen työskentelyotteen lisäksi arvostamme avoimuutta, positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

SINULLE

Eqvitialla on hyvä maine ja asiamme ovat kunnossa – meille asiakastyytyväisyys ja henkilöstön hyvinvointi ovat tärkeitä mittareita ja ne ohjaavat vahvasti toimintaamme. Asiakkaamme menestyvät, kun työntekijämme voivat hyvin.

Pääset tekemään läheistä yhteistyötä osaavan ja innostuneen henkilöstömme, johtoryhmämme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa, joten tarjoamme laaja-alaisen vastuun modernissa taloushallinnon palveluyrityksessä. Meneillään on vahva ja myönteinen kehittämisen vaihe ja keskeisessä roolissa pääset vaikuttamaan merkittävästi tulevaisuuteemme ja myös omaan työhösi ja rooliisi.

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Kuulostiko tämä sinusta kiinnostavalta ja haastavalta tehtävältä? Hae tehtävään oheisesta linkistä 6.9. mennessä kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, haussa avustava konsulttimme Maija Talvinen-Strengell (puh. 0400 883 966) vastaa mielellään tiedusteluihisi.

Lisätietoa meistä www.eqvitia.fi

Osaamisalue: ,