Kauppakeskus Itis

Marketing Coordinator

Oletko kiinnostunut markkinoinnista, brändin rakentamisesta ja sisällön tuottamisesta? Tämä voi olla etsimäsi seuraava mielenkiintoinen tehtävä. 

Itis on yksi johtavista ja suurimmista kauppakeskuksista, joka tulee lähitulevaisuudessa uudistumaan merkittävällä tavalla. Olemme aloittaneet ison muutoksen mm. palveluiden, infrastruktuurin ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi. Olemme hyvässä vauhdissa, joka tulee kiihtymään ja näkymään hyvin konkreettisella tavalla vuonna 2022. Muutos on ainutkertainen!

Markkinointikoordinaattorin tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä mukaan isolle muutosmatkalle. Tehtävässä pääset vaikuttamaan Itiksen brändiuudistukseen sekä oman ammattiosaamisesi kehittämiseen. Meidän tiimissä työpanoksesi on merkittävä yhteisen onnistumisen osalta.

Vastuullesi kuuluvat mm. brändiuudistukseen ja sisällön tuottamiseen liittyvien tehtävien parissa työskentely. Teet työtä yhdessä markkinointitiimin, kauppakeskuksen liikkeiden ja palveluntarjoajien kanssa. Samalla työskentelyt mediatalojen ja mainostoimistojen kanssa. Olet osa kauppakeskus Itiksen ydinryhmää, joka käsittää yhteensä 15 henkilön tiimin. 

Tehtävässä onnistumisen kannalta arvostamme 3-5 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Ymmärrät brändiajattelua ja hallitset eri markkinointi- ja mediakanavien tarjoamat mahdollisuudet. Työskentelet luontevasti yhtä aikaa useiden eri projektien parissa ja kykenet hallitsemaan ajankäyttöäsi tiukoissakin aikatauluissa. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.  

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään su 16.1. hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan viivyttele turhaan, vaan lähetä hakemus mahdollisimman nopeasti. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen viimeistä hakupäivää. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä Itiksen markkinointipäällikköön Tarja Finniin 040 8418 434, keskiviikkona 5.1. klo 10-12 tai tiistaina 11.1. klo 10-12. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Osaamisalue: