Vihervakka Oy on merkittävä kotimainen logistiikka- ja palveluyritys joka on toiminut Pöytyällä lähes 60 vuotta. Nykyisin päätuotantomme on siemenviljojen-, öljykasvien- ja heinänsiementen kunnostus- ja pakkaamotoiminta. Kesäisin tuotamme Loimaan Virttaalla siirtonurmea, josta esimerkkinä Olympiastadionin uusi nurmi. Palveluksessamme on yli 10 osaavaa ja motivoitunutta työntekijää ja liikevaihtomme on n.1,5 milj. €.  Yhtiöllä on merkittävät kasvutavoitteet lähivuosille. Ainoana toimijana Suomessa yhtiöllä on käytössään Lantmännen BioAgri AB:n patentoima kestävän kehityksen mukainen siementen ThermoSeed käsittelymenetelmä. Yrityksen talous on vakaalla pohjalla. 

Etsimme uuteen kasvuvaiheeseen tarmokasta ja aikaansaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

johtamaan ja kehittämään yhtiön tulevaisuuden toimintaa. Odotamme sinulta maatalous-, puutarha- tai kaupallisen ylemmän tason koulutusta, aloite- ja yhteistyökykyä, taloushallinnon käytännön kokemusta ja markkinointihenkisyyttä. Et epäröi osallistua myös käytännön työhön työhuippujen aikana. Kansainvälisessä yhteistyössä puhut mielelläsi myös englantia. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme:

  • Haasteellisen ja innovatiivisen työympäristön
  • Asiansa osaavan henkilökunnan 
  • Pitkäaikaiset asiakassuhteet
  • Riittävät resurssit kehittää yhtiötä kasvuhakuisesti

Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.01.2022 mennessä.

Mahdolliset tiedustelut tehtävästä hallituksen puheenjohtaja Mikko Eskola 0440 650 970 tai AIMS International Finland toimitusjohtaja Markku Krutsin 0400 504 086.

Osaamisalue: , ,