Haemme

Toimitusjohtajaa

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM/DI) ja työkokemuksesi olet hankkinut mielellään kiinteistötoimialalla. Kokemuksesi, näkemyksesi ja näyttösi voivat olla esimerkiksi kiinteistövarallisuuden hallinnasta, tilavuokrauksesta /-välityksestä, kiinteistö- ja toimitilajohtamisesta tai kiinteistösijoittamisesta. Pääasia, että tunnet alan omaksesi ja haluat lähteä laajentamaan ja syventämään osaamistasi yhdessä tiimimme kanssa.

Motivoidut niin pitkäjänteisestä työskentelystä kiinteistökehitysprojektien parissa kuin arjen rutiinien pyörittämisestäkin. Verkostoituminen ja ihmisten kanssa työskentely antavat sinulle energiaa. Kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin ja olet tottunut esiintymään. Työkielinäsi ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa perheyhtiössä ja mahdollisuuden kehittyä yhdessä yrityksemme kanssa. Tule luomaan yhdessä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tulevaisuuden kiinteistösijoitustoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Jukka Airaksinen, puh. 0400 667 217 sekä MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Hae tehtävää oheisen hakupainikkeen kautta 21.12.2018 mennessä.

Airaksinen

Osaamisalue:

Airaksinen

Airaksinen on vakavarainen vaasalainen perheyhtiö, jonka historia ulottuu jo 40 vuoden taakse. Yhtiöidemme tarina alkoi vuonna 1978, kun ostimme ensimmäisen liiketilan Vaasan keskustasta. Kyseinen tila on meillä edelleen, useita remontteja ja vuokralaisia nähneenä. Tuosta yksittäisestä liiketilasta olemme kasvaneet ja kehittyneet Vaasan mukana jo yli 20 kiinteistön ja 100 eri vuokralaisen yritykseksi. Yhtiöiden palveluksessa on tällä hetkellä viisi henkilöä ja liikevaihtomme on noin 3,3 MEUR. Kasvattamalla ja kehittämällä pitkäjänteistä omistustamme luomme menestystä myös tulevaisuudessa. Tutustu meihin: www.airaksinen.fi.