Airpro

Supervisor Ivalon matkustajapalveluihin

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 12.08.2022, 16:00
  • Suljettu 29.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Supervisor Ivalon matkustajapalveluihin

Haemme esihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen Ivalon lentoaseman matkustajapalvelutoimintoihin. Työ alkaa marraskuussa ja päättyy maaliskuun lopulla. 

Vastaat siitä, että yksikkösi palvelutuotanto on tehokasta, laadukasta ja turvallista. Sinulla on kyky pitää useita palloja ilmassa samaan aikaan sekä reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Kovemmankin paineen alla pysyt rauhallisena ja pystyt ratkaisukeskeiseen työskentelyyn. Haluat kantaa vastuuta ja kyky itsenäiseen päätöksentekoon on sinulle luontaista.

Palveluliiketoiminnassa kaikki lähtee ihmisistä ja vastuullasi onkin osaltasi varmistaa, että henkilöstö voi hyvin, on motivoitunut ja työn edellytykset ovat kunnossa. Onnistuaksesi tässä sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutustaidot: Nautit henkilöstön parissa olemisesta, viestit sujuvasti erilaisissa tilanteissa ja hoidat myös haastavammat tilanteet reilusti mutta jämäkästi.

Hoidat myös arjen rutiinit ja hallinnolliset työt tehokkaasti ja suunnitelmallisesti. Vastaat myös operatiivisten prosessien ja toimintamallien kehittämisestä ja olet yksikkösi matkustajapalvelutoimintojen asiantuntija ja yhteyshenkilö eri sidosryhmien suuntaan. Sinulta löytyy myös halua ja kykyä osallistua yksikön toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Edellytämme sinulta seuraavaa:

o    Hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja

o    Käytännön kokemusta matkustajapalvelutehtävistä ja -prosesseista

o    Hyviä IT-valmiuksia ja järjestelmäkokemusta

o    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tehtävään, joka on sekä haastava että mielenkiintoinen ja jossa pääset kehittämään lähijohtamistaitojasi entisestään. Työaika on pääsääntöisesti normaali toimistoaika, mutta haemme henkilöä, joka pystyy tarvittaessa joustamaan työajoissa operatiivisten asiakastarpeiden mukaan.  Tehtävässäsi raportoit Station Managerille.

Tutustu uuteen strategiaamme Your journey is our destination -videon kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Station Manager Markus Kurkinen 040-1883893

Jos kiinnostuit tehtävästä täytä sähköinen hakulomake 28.8.mennessä.

Welcome on board!

Osaamisalue: