Airpro

Tule lentokonesiivoojaksi Enontekiölle talvikaudeksi 2022–2023! 

  • Sijainti Enontekiö
  • Julkaistu 07.10.2022, 16:00
  • Suljettu 24.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tule lentokonesiivoojaksi Enontekiölle talvikaudeksi 2022–2023! 

Palkkaamme Enontekiön lentoaseman talvisesonkiin lentokoneiden siisteydestä vastaavia uusia airprolaisia. Lentokonesiivoojana pääset vaikuttamaan Enontekiöllä vierailevien matkustuskokemukseen ja viihtyvyyteen. Hyvän työsi ansiosta talvisesongin puitteet pysyvät kunnossa ja Lappiin matkustaminen tuntuu turistista aina hyvältä idealta!

Lentokonesiivous on vuorotyötä, jota tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden jokaisena päivänä. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on silmää siisteydelle, ja olet joustava ja luotettava henkilö. Arvostamme reipasta ja aikaansaavaa otetta!

Hakijalta edellytämme: 

– vähintään 18 vuoden ikää 

– nuhteetonta taustaa (tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys) 

– suomen kielen taitoa

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta lentokonesiivouksesta – koulutamme sinut tehtäviisi! Koulutukset pidetään loka-marraskuussa. Talvisesongin tuiskeeseen saat tueksesi lentoasemiemme ammattilaiset, joilla ei univormun puntti tutise vilkkaassakaan matkustajavirrassa. 

Työskentele koko kausi tai haluamasi jakso! 
Työt alkavat marraskuussa ja kestävät helmikuuhun. Työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Tarjoamme työtä erikseen töihin kutsuttaville työntekijöille.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Kurkinen 040-1883893

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Tutustu Lapin lentokenttien sesonkityöhön videolla! 

Airpro tuottaa lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja 12 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja Pohjoismaissa noin 900 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat. Koulutamme osaajia ilmailualalle ja huolehdimme tuhansista matkustajista yhden päivän aikana. Visiomme on tarjota pohjolan parasta palvelua matkasi varrelle – Your journey is our destination!
 
 

Osaamisalue: