Airpro

Tule liikennevirkailijaksi Kuusamoon talvikaudeksi 2022–2023!

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 08.08.2022, 16:00
  • Suljettu 20.10.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tule liikennevirkailijaksi Kuusamoon talvikaudeksi 2022–2023!

Lähde lentoon lähtöselvityksestä! Palkkaamme Kuusamon lentoaseman talvisesonkiin asiakaspalvelun ammattilaisia liikennevirkailijoiksi. Kokemus ja koulutus matkailualalta on eduksi, mutta etsimme ennen kaikkea ihmistä, joka palvelee isolla sydämellä. Tässä tehtävässä aito halu auttaa vie pitkälle!

Liikennevirkailijana pääset työskentelemään lähtöselvityksessä ja -porteilla sekä tulopalvelussa. Työ on vuorotyötä, jossa menestyt, kun olet innokas oppimaan uutta ja ratkot eteesi tulevat tilanteet rauhallisesti ja ystävällisesti. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä ja olet oma-aloitteinen, reipas henkilö.

Hakijalta edellytämme:

– vähintään 18 vuoden ikää

– nuhteetonta taustaa (tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys)

– suomen ja englannin kielen taitoa, kaikki muu kielitaito on eduksi

– paineensietokykyä

Et tarvitse aiempaa kokemusta ilmailualasta – koulutamme sinut tehtäviisi! Koulutukset pidetään loka-marraskuussa. Talvisesongin tuiskeeseen saat tueksesi lentoasemiemme ammattilaiset, joilla ei univormun puntti tutise vilkkaassakaan matkustajavirrassa.

Työskentele koko kausi tai haluamasi jakso! 
Työt alkavat loka-marraskuussa ja kestävät maaliskuuhun. Työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Tarjoamme työtä erikseen töihin kutsuttaville, osa-aikaisille ja kokoaikaisille työntekijöille. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Helekoski maria.helekoski@rtggh.fi 

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä.

Haku on auki 19.10.2022 saakka.

Tutustu liikennevirkailijan työhön videolla!

Airpro tuottaa lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja 12 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja Pohjoismaissa noin 900 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat. Koulutamme osaajia ilmailualalle ja huolehdimme tuhansista matkustajista yhden päivän aikana. Visiomme on tarjota pohjolan parasta palvelua matkasi varrelle – Your journey is our destination!
 
 

Osaamisalue: