Airpro

Tule siistijäksi Ivalon lentoasemalle talvikaudeksi 2022–2023! 

  • Sijainti Inari
  • Julkaistu 08.08.2022, 18:00
  • Suljettu 06.09.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tule siistijäksi Ivalon lentoasemalle talvikaudeksi 2022–2023! 

Palkkaamme Ivalon lentoaseman talvisesonkiin siisteydestä vastaavia uusia airprolaisia. Siivoustyöllä on tärkeä merkitys lentoaseman viihtyvyyden ja toimivuuden kannalta. Siistijänä pääset tekemään monipuolisia siivoustehtäviä, joiden ansiosta talvisesongin puitteet pysyvät kunnossa ja Lappiin matkustaminen tuntuu turistista aina hyvältä idealta.

Siistijänä huolehdit lentoasemakiinteistön ylläpitö- ja perussiivouksista. Terminaalisiivousten lisäksi työhön kuuluu myös lentokonesiivousta, jota tehdään lentokoneiden kääntöprosessin aikana usein kiireisellä aikataululla. Työ on vuorotyötä, jota tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden jokaisena päivänä. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on silmää siisteydelle, ja olet joustava ja luotettava henkilö. Arvostamme reipasta ja aikaansaavaa otetta!

Hakijalta edellytämme: 

– vähintään 18 vuoden ikää 

– nuhteetonta taustaa (tehtävään valituille tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys) 

– suomen kielen taitoa

Et tarvitse aiempaa kokemusta siivoustyöstä – koulutamme sinut tehtäviisi! Koulutukset pidetään marraskuussa. Talvisesongin tuiskeeseen saat tueksesi lentoasemiemme ammattilaiset, joilla ei univormun puntti tutise vilkkaassakaan matkustajavirrassa. 

Työskentele koko kausi tai haluamasi jakso! 
Työt alkavat marraskuussa ja kestävät maaliskuuhun. Työsopimukset tehdään joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Tarjoamme työtä osa-aikaisille ja kokoaikaisille työntekijöille.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarno Kivari 046-6564007

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä täytämme tehtävät sopivien hakijoiden löydyttyä. 

Haku on auki 5.9.2022 saakka.

Tutustu Lapin lentokenttien sesonkityöhön videolla! 

Airpro tuottaa lentoliikenteen maa- ja matkustajapalveluja 12 lentoasemalla ympäri Suomen sekä cabin crew -palveluja Pohjoismaissa noin 900 ammattilaisen voimin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat. Koulutamme osaajia ilmailualalle ja huolehdimme tuhansista matkustajista yhden päivän aikana. Visiomme on tarjota pohjolan parasta palvelua matkasi varrelle – Your journey is our destination!
 
 

Osaamisalue: