Siun sote

Rekrytointisuunnittelija: rekrytointi- ja sijaispalvelut, Joensuu; määräaikainen (id6808)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 28.10.2022, 13:00
  • Suljettu 14.11.2022, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rekrytointisuunnittelija: rekrytointi- ja sijaispalvelut, Joensuu; määräaikainen (id6808)

”Tää voisi olla siun työ”

Haemme REKRYTOINTISUUNNITTELIJAA sijaisuuteen 11.6.2023 saakka.

Rekrytointisuunnittelijan tehtävänä on löytää suunnitelmallisella rekrytoinnilla sekä aktiivisen verkostoitumisen avulla osaavat tekijät Siun soten eri tehtäviin. Tehtävä sijoittuu henkilöstöpalveluiden alueelle rekrytointipäällikön alaisuuteen.

Rekrytointisuunnittelija käyttää eri sosiaalisen median kanavia sujuvasti ja monipuolisesti markkinoidessaan Siun sotea työpaikkana. Perinteisten työpaikkailmoitusten luominen sujuu helpommin, jos suomen kielen kirjallinen taito on erinomaista. Kontakteja rekrytoitaviin luodaan erilaisissa tapahtumissa ja koulutustilaisuuksissa sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti. Työn sosiaalisen luonteen vuoksi rekrytointisuunnittelijan on hyvä olla ulospäin suuntautunut ja sosiaalisesti taitava. Työ on itsenäistä ja innovatiivista. Siun sotessa puhutaan ”sotea”, joten sen ymmärtäminen helpottaa yhteistyötä palvelualueiden johdon ja esimiesten kanssa.

Perehdytämme rekrytointisuunnittelijan tehtäviinsä, mutta toimenkuvasta saa luoda itsensä näköisen. Meidän tosi mukava työyhteisömme tukee aina uutta työntekijää kaikin mahdollisin tavoin. 

Mikään helppo tehtävä tämä ei ole, joten täydelliseltä ”matchillä” toivotaan korkeakoulututkintoa tai/ja kokemusta rekrytointeihin liittyvistä tehtävistä. 

Eikä tässä vielä kaikki: tee tämän hakemuksen lisäksi itsestäsi lyhyt, noin minuutin kestävä esittelyvideo.

Tästä kaikesta lisätietoja antaa Heli Sivonen, rekrytointipäällikkö p. 013 330 4226.

Jos et vielä vakuuttunut, voit soittaa yhdelle tulevista työkavereistasi rekrytointiasiantuntija Hannele Pussiselle p. 013 330 9934 ja kysyä millainen olemme työyhteisönä. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3322,26 euroa, jonka lisäksi maksetaan mahdolliset KVTESin mukaiset kokemuslisät.

Aloitus tehtävässä mahdollisimman pian, tehtävässä on koeaika. 

Hae sähköisesti viimeistään 13.11.2022 mennessä

Joensuussa 28.10.2022 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: