Quattrotec on 2002 Valkeakoskella perustettu osakeyhtiö, joka toimii teollisuuskoneiden suunnittelun ja nykyaikaistamisen parissa. Quattrotec on tiivis työyhteisö, joka työllistää tällä hetkellä noin 20 työntekijää moderneissa tiloissa Pispantallin teollisuusalueella. Quattrotec toimii myös kansainvälisesti, pääasiassa Euroopan ja Aasian alueilla. Vahvan kasvun myötä Quattrotec hakeekin nyt joukkoonsa tulevaisuuden tekijää, joka tuo tuoreet ja idearikkaat näkökulmansa yrityksen toimintaan.

Lue lisää: www.quattrotec.fi

Etsimme heille nyt uunituoretta

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle / maailmalle!

Automaatioinsinöörinä vastaat asennusvalvonnasta ja erilaisten projektien hoidosta. Laitteiden käyttöönotto ja operaattoreiden koulutus laitteisiin ovat myös työtehtäviäsi. Voit olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut automaatioinsinööri, jolta löytyy innostunut ja työhön tarttuva asenne. Edellytämme tässä tehtävässä matkustusvalmiutta ja innokkuutta reissutyöhön. Komennukset ovat kestoltaan 2-4 viikkoa, joskus pidempiäkin ja suurin osa matkoista keskittyy Eurooppaan sekä Aasiaan.

Etsimämme henkilö on koulutukseltaan insinööri ja omaa hyvän englannin kielen taidon. Olet avoin, yhteistyökykyinen, motivoitunut tulevaisuuden tekijä. Innostut erilaisista projekteista, olet halukas oppimaan ja kehittämään osaamistasi. Edellytämme sinulta voimassaolevia sähkö- ja työturvallisuuskortteja.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kasvavassa, kansainvälisesti menestyvässä ja joustavassa yrityksessä, jossa vallitsee kannustava työilmapiiri. Työsi tukena taustalla toimii ammattitaitoinen tiimi. Organisaatio tarjoaa haastavat asiantuntijatehtävät sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1150 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aalto, p. 044 740 4505. 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Osaamisalue: