Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen positiivista ja aktiivista

HENKILÖSTÖKONSULTTIA

Työssäsi olet avainasemassa ratkaisemassa asiakkaidemme henkilöstötarpeita. Pääset kehittämään asiakassuhteita ja hoitamaan rekrytointiprosesseja tiimimme tukemana. Toivomme, että saat virtaa tekemisestä ja nautit onnistumisista. Vaihtelevat työpäivät tarjoavat sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa saat yhdistettyä vastuun ja vapauden.

Henkilöstökonsulttina työpäiviisi kuuluu

  • rekrytointiprosessien läpiviemistä
  • asiakassuhteiden ylläpitoa ja kehittämistä
  • uusasiakashankintaa ja myynnin kasvattamista
  • verkostoitumista eri sidosryhmien kanssa

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka tarttuu työtehtäviin positiivisella asenteella. Haluat oppia uutta ja otat myös itse oma-aloitteisesti selvää asioista. Et hätkähdä muuttuvia tilanteita, toimit hektisissäkin tilanteissa tehokkaasti ja näet muuttuvat tilanteet positiivisina haasteina. Työssäsi haluat toimia arvojemme mukaisesti; rehellisesti, luotettavasti, asiakaslähtöisesti sekä työtehtäviin sitoutuen. 

Aiemman rekrytointikokemuksen ja kokemuksen henkilöstöpalvelualalta katsomme etuna, mutta hyvä asenteesi ja kiinnostuksesi alaa kohtaan voi olla myös se ratkaisevin tekijä valintaprosessissa. 

Alen Consultingilla pääset osaksi mukavaa tiimiä, jossa positiivisella energialla tehdään töitä yhteisten tavoitteiden eteen ja kannustetaan tiimin jäseniä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisemman työkokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Laita hakemuksesi meille CV:n kera jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Hakuaika päättyy 31.10.2021

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1159 

Lisätietoja tehtävästä antaa  Niina Vuoristo puh. 044 740 4503 tai niina.vuoristo@alenconsulting.fi.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Osaamisalue: