Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä, joka etsii lisäansioita tai töitä vaikkapa opiskelujen oheen? 

Haemme tuotannon- ja kiinteistönhuollon tehtäviin reippaita

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ!

Keikkatöitä on tarjolla esimerkiksi kiinteistönhuollon sekä tuotannon- ja varastotehtävien parista. Keikat saattavat tulla pikaisellakin varoitusajalla, joten toivomme hakijoilta joustavuutta lähteä töihin nopeallakin aikataululla. Keikat ovat usein lyhyitä tai muutaman kuukauden määräaikaisia pestejä, Pirkanmaan alueella. Usein keikkatöiden kautta on kuitenkin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti!

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea reipasta ja iloista asennetta työntekoon! Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden ja aikaisemman työkokemuksen varastotehtävistä, kiinteistönhuollosta tai tuotannon tehtävistä. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jatkuvasti, joten lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten. Kerrothan meille työtaustastasi ja siitä, millaisista keikoista olet kiinnostunut, niin voimme löytää juuri sinulle sopivia töitä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1074 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aalto p. 044 740 4505.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Osaamisalue: