Alen Consulting Oy

Kiinteistönhuollon apumies, kesätyö (Tampere)

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.01.2022, 11:00
  • Suljettu 01.07.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistönhuollon apumies, kesätyö (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja toimeen tarttuvia

KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIEHIÄ

kesätöihin Tampereen / Pirkanmaan alueelle!

Työtehtävään kuuluu muun muassa nurmikon leikkuuta, roskien keräämistä, piha- ja puistoalueiden hoitoa, erilaisia siivoustöitä sekä muita kiinteistönhuollon avustavia tehtäviä. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin ja työaika vaihtelee kohteesta riippuen klo 6-16 välillä.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, säänkestäviä ja tunnollisia työntekijöitä, jotka eivät kaihda fyysistä työtä. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi, mutta ei pakollinen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Kyseessä on määräaikainen kesätyö.

Työt alkavat touko-kesäkuussa, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viipymättä alla olevan linkin kautta. Hakemuksia aletaan käsittelemään pääasiassa helmikuun aikana, joten odota rauhassa yhteydenottoa. Voit myös olla meihin päin yhteydessä halutessasi väliaikatietoja.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1292 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 hr-koordinaattori Tiia Pösöltä, p. 044 740 4504.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Osaamisalue: