TP-Tools Oy on rengasmuottien valmistukseen ja kunnossapitoon erikoistunut, Nokialla toimiva yritys. Yritys kehittää toimintaansa jatkuvasti varmistaakseen sekä tuotteiden nykyaikaisuuden ja laadun että asiakastyytyväisyyden.
 
 Haemme nyt asiakkaallemme tuotannon vahvistamiseksi

KONEISTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme työntekijää ensisijaisesti NC-kaiverruskoneelle. Osaamisestasi riippuen työtehtäviin voi sisältyä myös muilla koneilla tehtäviä monipuolisia tuotannon töitä. Asiakkaallamme on käytössään modernit NC-koneet.

Toivomme valittavalta henkilöltä kokemusta erilaisista metallipuolen töistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme halua oppia uutta sekä reipasta, omatoimista ja aktiivista asennetta työtä kohtaan.

Kyseessä on pääasiassa päivätyö
, mutta toivomme, että pystyt mahdollisuuksien mukaan tekemään myös viikonlopputyötä. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden TES:iä.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1184 

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Osaamisalue: