Asiakkaamme on sähköisiä taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka on kovassa kasvussa. Haemme asiakkaallemme nyt 

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA / KIRJANPITÄJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi sisältyy eri toimialoilla toimivien asiakasyritysten kirjanpidon, tilinpäätösten ja veroilmoitusten hoitaminen itsenäisesti. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja konsultoit heitä erilaisiin taloushallinnon asioihin liittyen itsenäisesti. Mahdollisuus tarvittaessa hypätä avuksi myös palkanlaskennan tehtäviin katsotaan eduksi. Käytät päivittäisessä työssäsi useita sähköisen taloushallinnon järjestelmiä (mm. Netvisor, Procountor, Lemonsoft, Mepco).

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi tai KTM) ja kokemusta kirjanpidon itsenäisestä hoitamisesta tilinpäätöksineen. Käytät sujuvasti erilaisia sähköisiä järjestelmiä. Eduksi katsomme kokemuksen asiakkaamme käyttämistä ohjelmistoista. Arvostamme suomen kielen taidon ohella myös englannin ja ruotsin kielten osaamista.

Henkilönä olet tarkka ja huolellinen, hyvät yhteistyötaidot omaava tiimipeluri. Organisoit töitäsi sujuvasti ja olet tottunut työskentelemään paineen alla. Hoidat työsi itsenäisesti ja olet valmis joustamaan työajoissa kiireisen raportointikauden aikana.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvällä paikalla aivan Tampereen ydinkeskustassa. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työsuhde, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Tartu tähän mahdollisuuteen ja laita itsestäsi lisätietoja tulemaan pikimmiten!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Nina Koskinen p. 050 555 0392.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Hakulinkki: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1154 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Osaamisalue: