Asiakkaamme on meijerilaitteiden ja maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi asiakas toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Etsimme Akaaseen asiakkaallemme

TIG-HITSAAJAA/SÄRMÄÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit Akaan toimipisteessä ruostumattomien ohutlevytöiden parissa ammattitaitoisten työtovereiden rinnalla. Särmääjänä työnkuvaasi kuuluu ruostumattoman ohutlevyn leikkuun ja kanttauksen lisäksi myös TIG-hitsausta. Akaassa valmistetaan laadukkaita koneita- ja laitteita meijeriteollisuuteen. Olet yksi niistä avaintekijöistä, joiden laadukas käden jälki näkyy lopputuotteissa. 

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet huolellinen, tarkka ja vastuullinen. Koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä arvostamme ennen kaikkea kokemusta. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle:

  • Päivätyön, joustavalla työajalla
  • Erittäin mukavat työkaverit ja reilun esimiehen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen 
  • Vakituisen uran mielenkiintoisella toimialalla

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 8-16, liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta tässä on myös hyvä mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille vuokrauksen jälkeen. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi huomioiden.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1188 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n hr-koordinaattori Aleksi Aalto p. 044 740 4505.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Osaamisalue: