Fixcel Group Oy on 100 % suomalainen, paremman sisäilman innovatiivinen uudistaja ja rakentaja. Patentoidulla FIXCEL-teräskennoratkaisulla parannamme rakentamista ja sisäilmahyvinvointia Suomessa. Fixcel Groupissa uskomme ekologiseen ja turvalliseen maailmaan, ihmisten hyvinvointiin ja rakentamisen uudistumiseen. Näitä uniikkeja teräskennoja valmistamme Hämeenlinnassa. 

Lue lisää: www.fixcel.fi.

Etsimme nyt heille vakituiseen työsuhteeseen 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

teräskennorakenteiden pariin Hämeenlinnaan!

Haluatko juuri Sinä olla valmistamassa tuotetta, jolla taataan turvallinen ja hyvinvoiva sisäilma ihmisille? Pidätkö työstä, jossa on tekemisen meininki ja koet soveltuvasi tuotantotyöhön?

Tulet työskentelemään kennotuotannossa puoliautomaattilinjalla; valmistat ja sahaat teräskennoja. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä tehtävään annetaan kattava koulutus.

Toivomme halua sitoutua yritykseen pitkäaikaisesti ja oma-aloitteisuutta – olet nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. 

Arvostamme kykyäsi hahmottaa kokonaisuuksia, hyviä kädentaitoja sekä rautaista ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja haluat työskennellä tiimissä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. 

Tarjoamme  vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja menestyneessä yrityksessä. Käytössämme on uudet, modernit toimitilat Hämeenlinnassa ja turvallinen toimintaympäristö. Tarjoamme hyvän työporukan tuen sekä kattavan perehdytyksen!

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä (klo 6-14 ja 14-22). Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten kannattaa toimia heti! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan lomakkeen kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1133 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustavalta hr-koordinaattorilta Aleksi Aallolta, puh. 044 7404 505

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Osaamisalue: