9Lives Kotipalvelut Oy

Henkilökohtainen avustaja kesätyöhön

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Henkilökohtainen avustaja kesätyöhön

Henkilökohtainen avustaja kesätyöhön, 9Lives Kotipalvelut Oy, https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/3701016-henkilokohtainen-avustaja-kesatyohon, Vantaa

Hei sinä sosiaali- ja terveysalasta kiinnostunut, tulisitko viettämään kesän kanssamme?

Etsitkö joustavaa kesätyötä ilman koulutus- tai tutkintovaatimusta? Koetko muiden ihmisten auttamisen tärkeäksi? Haemme juuri sinua kesätöihin 2024 Vantaalle ja Keravalle henkilökohtaiseksi avustajaksi. Tämä työ sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat päästä tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan tai kerryttää työkokemusta juuri tältä alalta. Joustavan työvuorosuunnittelun avulla sinulle jää myös aikaa nauttia kesästä!

Millaista työ meillä on kesällä?

Meillä on tärkeää pitää hauskaa töissä, sillä se parantaa työhyvinvointia ja tuo iloa asiakkaillemme. Kesätyöntekijänä saat tukea ja ohjausta esihenkilöltäsi etkä jää kysymyksiesi kanssa yksin.

Asiakkaamme asuvat Vantaalla ja Keravalla. Meillä avustajat työskentelevät pääsääntöisesti arkisin klo 8-18. Työskentelet asiakkaiden omissa kodeissa ja avustat päivittäisissä toiminnoissa asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tavallisia työtehtäviä ovat arjen askareissa avustaminen, kuten henkilökohtainen hygienia ja ruokailu sekä päivittäiset toimet kodin ulkopuolella esimerkiksi kaupassa käynti tai vapaa-ajan vietossa avustaminen.

Miksi viettää kesä 9Livesilla?
Meillä sinulla on mahdollisuus nauttia kesästä ja auringosta, sillä sinulla on mahdollisuus valita itsellesi yksi tai useampi asiakas ja tämä määrittää viikkotyötuntisi. Asiakkaiden kanssa vietetään kesää esimerkiksi harrastusten parissa sekä ulkoillen. Tärkeintä on kuitenkin olla läsnä arjessa kesälläkin. Maksamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen G12A palkkaluokan mukaista palkkaa, jolloin palkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 12,06-13,26 tunnissa.

Työhön tarvitset

– tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

– suomen kielen taitoa

Mielestämme kesää ei ole tehty vain työtä varten. Lisätietoja työpaikasta saat aluevastaava Sallamaari Hämäläiseltä puhelimitse 044 702 9334 tai sallamaari.hamalainen@9lives.fi. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa (https://www.instagram.com/9livesoy/) ja Facebookissa (https://www.facebook.com/9LivesOy).

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:2-vuorotyö
Yhteystiedot:Sallamaari Hämäläinen, sallamaari.hamalainen@stella.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: