Turun A-Kilta ry

OPPISOPIMUS TOIMITILAHUOLTAJA / KAHVILATYÖNTEKI

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 08.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 23:59
  • 31.03.2024, 23:59

OPPISOPIMUS TOIMITILAHUOLTAJA / KAHVILATYÖNTEKI

OPPISOPIMUS TOIMITILAHUOLTAJA / KAHVILATYÖNTEKI, Turun A-Kilta ry, Turku

Oppisopimusopiskelijaksi Turun A-Kiltaan?
Turun A-Kilta etsii oppisopimuskoulutuksena toteutettavaan, noin kolme vuotta kestävään työsuhteeseen, toimitilahuoltajaksi ja kahvilatyöntekijäksi aikovaa henkilöä.
Opintoihin haluavalta henkilöltä toivomme palveluhenkisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja yhteistyökykyä.
Turun A-kilta on ennaltaehkäisevää ja korjaavaa päihdetyötä tekevä yhdistys, joka ylläpitää päihteetöntä Toimintakeskusta Pääskyä, Pääskyvuorella.
Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti toimintakeskus Pääskyn kiinteistön ylläpitosiivous. Toimitilahuoltajan perustutkinnon suorittaminen kestää 2-3 vuotta. Työntekijä oppii ylläpitosiivouksen ja perussiivouksen menetelmät. Voit opiskella ja suorittaa myös ammatti- ja erikoisammattitutkinnon, jos sinulla on jo työkokemusta tai aikaisempaa koulutusta. Toimitilahuoltajan tutkintoon yhdistyy luontevasti kahvilatyöntekijän osatutkinnon suorittaminen henkilön osaamisen ja työelämävalmiuksien parantamiseksi. Työtehtäviin kuuluvat kahvilan hoitoon ja matalan kynnyksen asiakaspalveluun liittyvät tehtävät.
STEA on myöntänyt Turun A-Killalle Paikka auki -avustuksena rahoituksen 3 vuoden ajalle. Valittavan henkilön tulee olla nuori (alle 29 v.) tai osatyökykyinen. Kuukausipalkkaan (1900 €) sisältyy työajan lisäksi opintoihin liittyvien lähipäivien tunnit. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Opiskelijana saat tukea henkilökohtaisesta mentoroinnista sekä oppilaitoksen tarjoumamasta ohjausta.
Tee vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan CV. Hakemuksesta tulee käydä ilmi STEA:n Paikka auki- rahoituksen määritelmä omalla kohdallasi, oma tahtotila opintoihin liittyen ja kuvausta työpaikkailmoitukseen kirjatuista edellytyksistä.
Toimita hakemus A-Kiltaan 31.3.2024 mennessä tai lähetä hakemus osoitteeseen jaana.eloranta@turunakilta.fi. Työsuhde voi alkaa aikaisintaan 1.5. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löytyessä.

Lisätietoja työsuhteesta antaa Jaana Eloranta 050 367 8882, jaana.eloranta@turunakilta.fi.

Palkkaus:TES
Työ alkaa:soveltuvan henkilön löytyessä
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Toimita hakemus A-Kiltaan 31.3.2024 mennessä tai lähetä hakemus osoitteeseen jaana.eloranta@turunakilta.fi. Työsuhde voi alkaa aikaisintaan 1.5. Paikka täytetään soveltuvan henkilön löytyessä.
Yhteystiedot:Jaana Eloranta, 050 367 8882, jaana@turunakilta.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: