Haemme kansainvälistyvään projektiliiketoimintayksikköömme kokenutta projektipäällikköä johtamaan valittuja vaativia teollisuusautomaation asiakasprojektejamme. Olet avainroolissa projektien toimituskokonaisuuksien läpiviemisessä sekä tuloksellisuuden varmistamisessa. Projektien kestot vaihtelevat muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen saakka.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat projektien toteutuksen ja aikataulun suunnittelu ja seuranta sekä erilaiset neuvottelut asiakkaiden, alihankkijoiden ja sisäisten yhteistyökumppanien kanssa.

Työskentelyotteeltasi olet asiakaslähtöinen, tuloshakuinen, itseohjautuva ja määrätietoinen. Paineensietokykysi on hyvä ja motivoidut haasteellisten projektien läpiviemisestä. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Haluat kehittyä alamme huippuammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • vankkaa kokemusta laiteinvestointi-/järjestelmäprojektien johtamisesta
 • kokemusta metallivalmistuksen alihankkimisesta
 • vahvoja tiimityötaitoja, kykyä motivoida muita omalla esimerkillä
 • vastuullisuutta ja päätöksentekokykyä
 • kykyä laajaan kustannus- ja aikatauluarviointiin
 • paineensietokykyä
 • hyviä viestintä- sekä neuvottelutaitoja
 • sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi

 • robotiikkaosaamista
 • materiaalinkäsittelyn sekä sisälogistiikan tuntemusta
 • sähkö-, automaatio- tai konesuunnittelukokemusta.

TARJOAMME SINULLE kiinnostavan ja haastavan tehtäväkokonaisuuden, missä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ja yrityksemme toimintaa. Olet osa projektipäälliköidemme ryhmää, jossa on mahdollista vaihtaa ajatuksia ja kehittyä eteenpäin.

Työpisteesi voi sijaita joko pk-seudulla tai esimerkiksi Tampereen, Porin tai Vaasan alueella. Tarjoamme myös mahdollisuuden IPMA-projektipäällikkösertifiointiin, mikäli sinulla vastaavaa ei vielä ole. Kattavat työterveyspalvelut, ePassi sekä räätälöidyt henkilöstön kehittämisen ratkaisut luovat sinulle loistavat raamit työskentelyyn ja  hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Osaamisalue: ,

Algol Technics

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 165 MEUR. Työllistämme noin 400 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja tavoitteena asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteenamme on aina asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä sekä lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaamme kilpailukykyä merkittävästi.