Eltel Networks Oy

Projektipäällikkö, Valokuituverkot

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 01.06.2023, 9:00
  • Suljettu 19.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektipäällikkö, Valokuituverkot

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi.

Eltelin Communication -liiketoiminnalla on yhdessä kumppanimme Valokuitusen kanssa käynnissä merkittävä tietoliikenneyhteyksien rakennushanke, jossa tuomme nopeita valokuituyhteyksiä yhä useamman suomalaisen saataville. Kiinteät valokuituyhteydet mahdollistavat tulevaisuuden yhteiskunnan moninkertaiset datansiirtotarpeet. Rakennamme verkkoa, jonka avulla ihmiset pystyvät entistä paremmin käyttämään niin viihteen kuin työnteon mahdollistavia yhteyksiä kodeistaan käsin. 

Verkkojen rakentaminen on jo kovassa vauhdissa ja odotamme vauhdin kiihtyvän entisestään. Maailma ei ole vielä valmis ja tekemistä meillä tuleekin riittämään vuosiksi eteenpäin. Siksi meillä on tarve alansa tulevaisuuden lupauksille sekä jo tämän hetken taitajille. Meidän matkassa pääset kehittämään omaa uraasi nousujohteisesti ja pitkäjänteisesti, alansa huippuammattilaisten ympäröimänä. 

Nyt etsimme valokuitumatkallemme mukaan sinua, rohkea ja aikaansaava

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä vastaat nimetyistä valokuidun rakentamisprojekteista, ohjaten projektitiimiäsi aktiivisella otteellasi. Olet vastuussa projektiesi resursoinnista, taloudesta, aikataulusta, laadusta sekä turvallisuudesta ja huolehdit projektiin liittyvästä viestinnästä ja raportoinnista.

Tässä roolissa pääset antoisaan yhteistyöhön asiakkaiden, aliurakoitsijoiden, viranomaistahojen, suunnittelun, hankinnan ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Tukenasi sinulla on asiantunteva ja laaja projektipäälliköiden porukkamme – tiimissä on lisäksesi 35 projektipäällikköä, joten ammatillista tukea ja huippuosaajien sparrausta on aina saatavilla. Tällä porukalla vastaatte tulevina vuosina yhdessä siitä, että kuitu tulee koteihin laadukkaasti ja luotettavasti toimitettuna. Projektimme kattavat verkonrakennuksen kaikki vaiheet ”avaimet käteen” -periaatteella.

Projekteja meillä on ympäri Suomea, mutta etsimme projektipäälliköitä tällä hetkellä erityisesti Uudellemaalle, mutta myös Keski-Suomeen ja Kymenlaaksoon / Päijät-Hämeeseen.  Vaikka pääosa ajastasi kuluukin toimistolla, työmaapalavereiden johtaminen tai muut työmaakäynnit edellyttävät liikkumista autolla lähes viikoittain. Hybridimallimme mahdollistaa työskentelyn etänä noin 50% työajasta.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Voit olla joko kokenut projektikonkari tai urasi alussa oleva projektipäällikön alku. Ideaalisti sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta infrarakentamisen (vaikkapa tietoliikenne-, sähköverkko- tai maanrakentamisen) projektinvetotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aito motivaatio saattaa hankkeet päätökseen ja jämäkästi projektoida Suomen laadukkainta valokuituverkkoa.

Henkilönä olet ihmisläheinen, mutta jämäkkä ja tavoitteellinen rakentamisen tai rakennuttamisen ammattilainen. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeimpiä kykyjä, joita tässä tehtävässä menestyminen vaatii. Lisäksi sinulla on silmää tarkalle taloudenpidolle ja ymmärrät sekä haluat oppia tekijöitä, joista asiakastyytyväisyytemme muodostuu. Olet jo aiemmassa työssäsi tottunut ohjeistamaan maanrakennusurakoitsijoita ja pitelemään useita lankoja käsissäsi. Onnistumisesi takaa sujuva kirjallisen ja suullisen suomen kielen taito ja omaat vähintään B-ajokortin, jota työn edellyttämä liikkuvuus vaatii.

Me tarjoamme sinulle vastuullisen, ihmisläheisen ja asiantuntevan yhteisön, joka turvaa ammatillisen kehittymisesi. Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on olla alansa paras Suomessa. Viet läpi laajoja projektikokonaisuuksia ja saat siihen yhteisömme tiiviin tuen. Suomen johtavana infraverkkoyhtiönä perehdytämme sinut hyvin tehtävääsi. Voimme yhdessä sopia, mitkä projekteistamme sopisivat parhaiten ammatilliseen taustaasi ja kasvutoiveisiisi. Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työsi sisältöihin. Palkitsemisemme muodostuu peruspalkasta ja vuosibonuksesta, joita täydentävät kattavat työsuhde-etumme.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä kumppanimme HRS Advisorsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS:n konsultti Antti Lahtinen, p. 040 771 8886.

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Laitathan hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 18.06.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Projektipäällikkö | Eltel | TalentAdore – Edistyksellinen Hakijakokemus 

Tutustu Elteliin työnantajana täällä: Ura Eltelillä – Eltelnetworks.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks 

Instagram: eltelsuomi 

Facebook: Eltel Suomi

Tsekkaa vielä projektipäällikkömme Antin ajatuksia elämästä valokuidun parissa:

Osaamisalue:

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.