Siun sote

Sairaanhoitaja: sisätautien vuodeosasto 2K, Joensuu (id6732)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 04.10.2022, 15:00
  • Suljettu 03.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: sisätautien vuodeosasto 2K, Joensuu (id6732)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN. SIE VOISIT OLLA YKSI MEISTÄ.  

  • Olet yhtä tervetullut; oletpa sitten urapolkusi alussa tai huippuosaaja. 
  • Me opastamme sinua alkuun ja tarjoamme perehdytyksen. 
  • Saat meillä kannustavan tuen ammatillisuutesi kasvuun.

Vuonna 2023 Pohjois-Karjala muuttuu hyvinvointialueeksi. Meillä on jo maakunnallinen Siun sote ja olemme uudistuksessa etumatkalla. Hyödynnämme sen valtava työn, jota olemme tehneet Siun soten valmistelussa ja Siun soten aikana toiminnan kehittämisessä sekä aiemmassa maakuntavalmistelussa. Perusrakenne on meillä olemassa. Muiden valmistellessa organisaatioiden yhdistymisiä, me Siun sotessa voimme aidosti keskittyä rakenteiden sijaan toiminnan kehittämiseen.

Siun sotessa on haettavana 2.12.2022 mennessä SAIRAANHOITAJIA    

Sisätautien vuodeosasto 2k

Osasto 2K:lla hoidetaan sisätautien- ja keuhkosairauksien erikoissairaanhoidon vuodeosastohoitoa tarvitsevia potilaita. Osasto on 36-paikkainen ja jaettu kahteen tiimiin. Suurin osa potilaista saapuu päivystyksestä akuutin sairauden tai kroonisen sairauden pahenemisen vuoksi, mutta osastolla hoidetaan myös saattohoitovaiheessa olevia potilaita. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa, ammatillinen kehittyminen on varmaa. Teemme moniammatillista yhteistyötä eri tahojen kanssa.  Perehdyttämisen tukena käytetään työparityöskentelyä.  Työvuorosuunnittelussa pyritään huomioimaan yksikölliset tarpeet ja työntekijöitä arvostetaan. Työyhteisön hyvä ilmapiiri ja yhteistyön tekeminen on yksikkömme voimavara.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Leppänen, paivi.leppanen@siunsote.fi p. 050-5913107 

Saat käyttöösi Siun soten henkilöstöedut. Työaikamuotona on jaksotyö.  

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.  

Tehtävän hoito alkaa 7.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun vakituiseen tehtävään on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Tehtäväkohtainen palkka on 2671,29 euroa / kk

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.  

Tehtävää haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 4.10.2022.

Pohjois-karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Osaamisalue: