Anfra Oy

Rehti ja reipas maarakennustyöntekijä

  • Sijainti Kempele
  • Julkaistu 01.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.03.2024, 0:00
  • 31.03.2024, 0:00

Rehti ja reipas maarakennustyöntekijä

Rehti ja reipas maarakennustyöntekijä, Anfra Oy, Kempele

Haemme joukkoomme maarakennustyöntekijöitä kasvavaan maarakennus liiketoimintaan. Anfran infrarakentaminen keskittyy teollisuuden- ja energiarakentamisen eri kohteisiin Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa. Anfran viimeisimpiä infra- ja betonirakentamisen kohteita ovat olleet esimerkiksi metsä-, saha- ja energiateollisuuden projektit. Infra-asentajan tehtävään kuuluu maarakennustöiden toteutus yhdessä maarakennustiimin kanssa.

Aiempi kokemus maanrakennustöistä on työn edellytys. Työssä tarvitaan kuvien lukutaitoa, tasolaserin tuntemista ja ongelmanratkaisukykyä. Voit olla kokeneempi konkari tai urasi alkutaipaleella. Käytämme GPS-mittalaitteistoja työssämme ja tarjoamme tarvittaessa näihin koulutusta ja tukea oppimiseen. Tärkeintä on, että asenne on kohdallaan ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Reissuvalmiutta tulee olla, työviikot Suomessa ovat yleensä nelipäiväisiä (ma-to). Hommaamme reissuun aina majoituksen ja maksamme korvaukset kuten kuuluukin.

Porukalla on hyvä yhteishenki joten kiva, jos sopisit letkeään porukkaan. Meidän mielestämme töissä pitää olla myös välillä vähän hauskaa! Olet varmaan samaa mieltä siitä, että asenteella ja oma-aloitteisuudella selviää hyvin kiperästäkin tilanteesta.

Edellytämme sinulta ahkeraa ja toimeentarttuvaa asennetta, mutta haluamme myös että sinulla on muutakin elämää kuin työt. Työhyvinvointia työssäsi lisää se, että voit tehdä työtäsi laadukkailla välineillä ja kalustolla paikasta riippumatta. Uskomme hyvään, moniammatilliseen yhteistyöhön, esimerkiksi oman osaavan mittausosastomme Martti tai Tiina tukevat työtäsi ja kouluttavat tarvittaessa, jos projektissasi sattuu tulemaan tarvetta.

Työn aloitus keväällä projektien alkaessa. Palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten hae vaikka heti nopean ja helpon hakulomakkeemme kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Peltola, maarakennusjohtaja, p. 0405392910, janne.peltola@anfra.fi

Anfra oy työnantajana

Meillä työskentelee yli 160 betoni- ja maarakentamisen ammattilaista ympäri Suomen. Organisaatiorakenteemme on matala ja turhaa hierarkiaa vältetään viimeiseen asti. Hyvä työilmapiiri ja yhteishenki nostaa meistä kaikista parhaat puolet esiin. Kattavat työsuhde-edut ja moderni johtaminen takaavat sinulle nappivalinnan työmarkkinoilla.

Uskomme siihen, että työtyytyväisyytesi Anfra Oy:lla rakentuu siitä, että tuleva palkkasi riittää kattamaan perustarpeet ja elinkustannuksesi, ja lisäksi siitä jää ylijäämää valitsemaasi käyttöön. Persoonastasi riippuen se voisi olla esimerkiksi autoharrastusprojektia, kuntosalia, matkailua tai vaellusta. Työkaverisi ovat kovia maastopyöräilemään, nauttivat liikunnasta ja luonnosta. Työsuhde-etumme on rakennettu niin, että niillä voit vaikuttaa hyvinvointimenoihin, sillä käytössämme on Smartum liikunta-, kulttuuri-, ja hierontaedut, sekä pyöräetu. Haluamme eduillamme varmistaa, että hyvä työhyvinvointi on mahdollista. Työhyvinvointia pyrimme luomaan myös hyvällä joukkuehengellä, jota edistämme säännöllisesti useita kertoja vuodessa. Koulutamme esihenkilöitä kerran vuodessa ja kehityskeskusteluissa luomme sinulle halutessasi oman urasuunnitelman.

Hauskasta meiningistä ei tingitä ja etujakin löytyy kasapäin. Ne löytyvät sivuiltamme: https://anfra.fi/rekrytointi/
Seuraa myös somekanavistamme meininkiämme!

Hakeminen on helppoa ja nopeaa!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Katso kuvausteksti
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: