PunaMusta Coloro Oyj

Mainosasentaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 13.04.2023, 9:00
  • Suljettu 13.04.2023, 10:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Mainosasentaja

Etsimme 

MAINOSASENTAJAA

Oletko riuskaotteinen, jolla löytyy kokemusta mainos- tai rakennusalalta? Tule meille töihin! Mainosasentajan tärkein tehtävä on saada asiakkaiden tilaamat materiaalit oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja vielä niin, että ne kestävät tuulen ja tuiverruksen ja jopa satunnaisten ohikulkijoiden toisinaan saamat energianpurkukohtaukset. Päiväsi ovat vaihtelevia, eikä tylsää hetkeä tule. 

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välille. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tukikohtasi sijaitsee Vantaan Vapaalan viriileissä maisemissa. 

Ketä etsimme? Etsimme riuskaotteista mainosasentajaa – tai vaikka kahta – liittymään riemukkaaseen joukkoomme. Toivomme sinulta kokemusta mainos- tai rakennusalalta, olet ehkä tehnyt viimeistelytöitä tai ollut timpurina. Unelmatapauksessa olet jo valmis mainosasennusten virtuoosi. Joka tapauksessa me koulutamme sinusta täysiverisen mainosasentajan. Edellytämme sinulta B-ajokorttia ja C-kortista saat plussaa. Sinulta löytyy myös kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti ja paineensietokykyä sekä valmiutta nopeisiin käännöksiin työarjessa. 

Me tarjoamme sinulle iloisen ja kasvua tekevän työyhteisön sekä kunnolliset työvälineet. Pääset myös vaikuttamaan kehitykseemme ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja urallasi. Meillä saat olla oma itsesi ja saat ison kasan reippaita työkavereita!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 30.4.2023 aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa 15.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tuomas Soldan sähköpostitse tuomas.soldan@punamusta.com tai puhelimitse +358408698747 arkisin klo 8-17. 


Meillä PunaMusta Colorossa loihditaan uusi visuaalinen ilme tapahtumiin, teipataan ajoneuvot autoista ratikoihin ja brändätään myymälä sisältä ulos.

PunaMusta Coloro on osa kotimaista PunaMusta Media Oyj -konsernia, jonka palveluksessa on noin 720 eri alojen osaajaa. Konsernin näkyvyys- ja painoliiketoiminnan muodostamaan PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvat PunaMusta Coloron lisäksi verkkopalvelujen ja verkkokauppojen sekä brändin- ja digitaalisen aineistonhallinan huippuosaaja Gredi, Suomen vastuullisin aikakaus- ja sanomalehtien sekä mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien suunnittelun ja painamisen ammattilainen PunaMusta Oy, digitalisoinnin, mobiilikehityksen ja järjestelmäintegraatioiden tähti RockOn sekä valaistusten ja digitaalisten näyttöratkaisujen osaaja PunaMusta Profilight.

Osaamisalue: