Itä-Lapin kuntayhtymä

Kehittämiskoordinaattori

  • Sijainti Kemijärvi
  • Julkaistu 31.05.2023, 0:00
  • Suljettu 12.06.2023, 16:00

Kehittämiskoordinaattori

Itä-Lapin kuntayhtymä etsii aluekehittämisen tiimiinsä

KEHITTÄMISKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Kehittämiskoordinaattorin tehtävässä pääset toteuttamaan kansallisia ja kansainvälisiä kehittämishankkeita aina ideasta valmisteluun ja rahoituksen hakemisesta toteutukseen yhdessä Itä-Lapin kuntien kanssa. Lisäksi työpäiviisi kuuluu sidosryhmä- ja verkostoyhteistyötä sekä viestintää. 

Itä-Lapin kuntayhtymä toteuttaa vuosittain useita tapahtumia, joista suurimpina Itä-Lapin seutuseminaari ja Arktinen Hehku. Seutuseminaari on suunnattu jäsenkuntiemme viranhaltijoille sekä valtuutetuille, ja sen tavoitteena on tukea kuntien välistä yhteistyötä, keskustella ajankohtaisista toimintaympäristöömme vaikuttavista tekijöistä sekä hahmotella yhteisiä suuntaviivoja. Arktinen Hehku on suunnattu puolestaan yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville sekä koululaisille ja opiskelijoille. Tapahtuman tavoitteena on inspiroida nuoria yrittäjyyteen sekä tarjota yrittäjinä toimiville inspiraatiota, konkreettisia työkaluja sekä verkostoja yritystoiminnan kehittämiseen. Kehittämiskoordinaattorina pääset mukaan seutuseminaarin ja Arktisen Hehkun valmisteluun, toteuttamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. 

Kehittämiskoordinaattorin tehtävän edellytyksenä on soveltuva korkeakoulututkinto, kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, viestintäosaaminen sekä kokemus kehittämishankkeiden valmistelusta. Lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kehittämiskoordinaattorin tehtävässä Sinun tulee kyetä itsenäiseen ja vastuulliseen kehittämistyöhön sekä työn suulliseen ja kirjalliseen raportointiin johdolle ja sidosryhmille. 

Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen hanketyöstä, yleisimmistä julkisista rahoituskanavista (Lapin liitto, Ely-keskus ja Leader-ryhmät), yleisimpien rahoituksenhakujärjestelmien (EURA ja Hyrrä) käytöstä sekä julkisista hankinnoista. Lisäksi eduksi katsomme Itä-Lapin alueen ja sen elinkeinoelämän tuntemuksen. Toivomme myös, että tulevalta kehittämiskoordinaattorilta löytyisi kokemusta kehittämistyöstä sekä tapahtumien järjestämisestä ja siihen liittyvästä valmistelutyöstä. 

Haettava kehittämiskoordinaattorin toimi on määräaikainen 31.5.2026 saakka. Toivomme, että pääsisit aloittamaan työssä mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Kemijärvellä – Lapin järvimailla. Meillä on myös mahdollisuus tehdä etätöitä pari päivää viikossa. Toiminta-alueemme on laaja, joten sinulla tulee olla auto käytettävissä. 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän tiimissämme. Työsi tukena sinulla on paitsi Itä-Lapin kuntayhtymän kollegat myös jäsenkuntiemme huippuammattilaiset. Lisäksi tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuuden käyttää tunnin viikossa liikuntaan. 

Hakemus ja ansioluettelo (CV) pyydetään toimittamaan Itä-Lapin kuntayhtymään oheisen hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 12.6.2023 klo 16:00.

Koko ilmoitus on luettavissa nettisivuillamme osoitteessa italappi.fi.

Kestävää kehitystä | italappi.fi
Kuumaniemenkatu 2 A, 98100 Kemijärvi

Osaamisalue: ,