Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Höyläämötyöntekijä / Trukkikuski, Hamina

  • Sijainti Hamina
  • Julkaistu 31.05.2023, 14:00
  • Suljettu 15.06.2023, 0:42

Höyläämötyöntekijä / Trukkikuski, Hamina

Etsimme asiakkaallemme Haminaan vakituiseen työsuhteeseen

HÖYLÄÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ / TRUKKIKUSKIA.

Tulet työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä puun käsittelylaitoksen työntekijänä. Tehtäviisi kuuluu höyläämötyöntekijän, – varastonhoitajan- sekä trukkikuskin tehtäviä, sisältäen mm. lastausta, lastin purkua sekä lajittelua. 

Odotamme sinulta hyvää osaamista trukilla ajosta. Aikaisempi kokemus muista varastotöistä sekä kyky ajaa pyöräkuormaajaa ovat ehdottomasti hyödyksi.  Eduksesi on myös englannin kielen taito sekä työturvallisuus- ja ensiapukortit.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme positiivista, reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Toivomme sinulta löytyvän myös tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta. Tehtävään annetaan kattava perehdytys, joten tärkeintä on ymmärrys koneiden toiminnasta ja hyvä motivaatio työtä kohtaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vakituisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on 2-vuorotyötä.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tarvittaessa lisätietoja antaa Harri Vaittinen p. 040 5288 084

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: HAMINA

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi