Siun sote

Ylilääkäri: kirurgian klinikka, Joensuu (id6953)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 05.12.2022, 11:00
  • Suljettu 02.01.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ylilääkäri: kirurgian klinikka, Joensuu (id6953)

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN! 

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä ympäristöterveyden palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Siun sotessa on haettavana 1.1.2023 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, kirurgian klinikka

Joensuuhun terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialueelle, sairaalapalveluihin haetaan kirurgian ylilääkäriä. Tervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. 

Sairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, missä on edustettuna kaikki konservatiiviset ja operatiiviset erikoisalat avosydänkirurgiaa ja neurokirurgiaa lukuun ottamatta. Siun sote tarjoaa mahdollisuuden ja suhtautuu kannustavasti ammatilliseen lisäkoulutukseen sekä tieteelliseen tutkimustyöhön. Sairaala toimii myös lääketieteen opiskelijoiden koulutussairaalana.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys joltakin kirurgian erikoisalalta. Aiempi toimiminen esimiestehtävissä sekä johtamiskoulutus lasketaan eduksi. Arvostamme hakijassa hyvää yhteistyökykyä sekä ammattitaitoa kirurgina. Kielitaitovaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaista. 

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa vs. operatiivisen klinikkaryhmän palvelupäällikkö, ylilääkäri Sakari Syväoja sakari.syväoja@siunsote.fi p. 013 330 3938 tai vs. palvelujohtaja, johtajaylilääkäri Johanna Turtiainen p. 013 330 3990 johanna.turtiainen@siunsote.fi

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 5.12.2022

 

Osaamisalue: