AVARN Security Oy

Julkisen liikenteen PRJV -tehtävät, Helsinki

  • Sijainti Pääkaupunkiseutu, Uusimaa
  • Julkaistu 13.09.2023, 11:00
  • Suljettu 02.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Julkisen liikenteen PRJV -tehtävät, Helsinki

Oletko jo kokeneempi turvallisuusalan ammattilainen? Löytyykö sinulta tarvittavat pätevyydet PRJV -tehtäviin ja kokemusta vaativammista järjestyksenvalvonnan tehtävistä? Toimintamme laajentuessa  sinulla on nyt  mahdollisuus päästä tekemään töitä mielenkiintoiseen toimeksiantoon, alan parhaiden osaajien joukkoon.

Haemme poliisin tai rajavartiolaitoksen avuksi asetettuja järjestyksenvalvojia (PRJV) julkisen liikenteen toimeksiantoon pääkaupunkiseudulle. Toimeksianto on äärimmäisen näkyvä ja kriittinen osa yhteiskunnan perustoimintoja.

Tarjolla on joustavasti elämäntilanteeseesi soveltuvia työskentelymahdollisuuksia. Kyseessä on viikonloppupainotteinen vuorotyö. 

Tehtävien palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen taso IV, pääkaupunkiseutu (12,80-13,72€ / h). Edellä mainitun peruspalkan lisäksi kokonaispalkkaan sisältyy mahdollisia vuorotyölisiä, jotka nostavat palkkaa työvuoroista riippuen huomattavasti.

Tehtävissä työllistyt monipuolisiin ja haastaviin turvallisuusalan tehtäviin, joissa olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella.

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat luotettavuus, asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne sekä sitoutuminen työhön. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, reipasta palveluasennetta sekä ennakoivaa otetta turvallisuustyöhön. Olethan myös avoin oppimaan uutta ja kehittymään alati muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kykyäsi ottaa palautetta vastaan. Suhtauduthan myös avoimesti ja ennakkoluulottomasti työtovereihisi sekä työskentely-ympäristöösi. Toimeksiannon työtehtävät ovat parityöskentelyä, joten odotamme sinulta myös tiimityöskentelytaitoja.

Edellytämme

  • voimassaolevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia
  • voimankäyttövälineiden kantolupaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • mahdollisuutta tehdä viikonloppupainotteista vuorotyötä
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Eduksesi katsomme

  • monipuolisen työkokemuksen turvallisuusalalta
  • aiemman kokemuksen vaativista järjestyksenvalvojan työtehtävistä
  • B-ajoluvan  
  • turvallisuusalan tutkinnot (perustutkinto, VAT, TVEAT yms)
  • kiinnostuksen lisäkouluttautumiseen

Mitä tarjoamme?

Annamme monipuolisen perehdytyksen työskentelykohteen sekä yhtiön toimintaan, työtehtäviisi sekä työvälineisiin. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava työyhteisö ja sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet laajasti turvallisuuspalveluja tarjoavassa yrityksessämme.

Lisäksi tarjoamme haasteellisia ja alati muuttuvia työtehtäviä raideliikenteen ympäristössä. Tukenasi on myös monipuolinen ja kattava työterveyshuolto.

Avarn Securityn työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme, että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä ja täytät sen vaatimat edellytykset, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2023. Liitäthän mukaan yksityiskohtaisen cv:n. Teemme osan valinnoista ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Palveluesimies Carolina Lindström p. +358 50 346 1492 (ma-pe klo 8-16)

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: