Anora Group Oyj

Kausityöntekijöitä Rajamäen tehtaalle

  • Sijainti Rajamäki
  • Julkaistu 12.08.2022, 10:00
  • Suljettu 27.08.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kausityöntekijöitä Rajamäen tehtaalle

Anoran Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Anora toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat.  Haemme

Kausityöntekijöitä Rajamäen tehtaalle pullottamoon syksylle 2022

Pullottamossa työ koostuu koneenhoito-, laadunvalvonta- sekä pakkaustehtävistä. Pullotuskonesarjat ovat pitkälle automatisoituja ja sen vuoksi tekninen työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus on plussaa.

Haemme kausityöntekijöitä pullotuslinjan työtehtäviin, työt voi aloittaa heti ja jatkuvat marras – joulukuulle.   Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaikilta hakijoiltamme edellytämme:

  • Tarkkaa, huolellista, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa
  • Reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja
  • Vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön.

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Anoralla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, työhyvinvointia, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen Anoralainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä.  

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 26.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen.

Anora on johtava viinien ja väkevien alkoholijuomien bränditalo Pohjoismaissa sekä vastuullisuuden edelläkävijä alallamme maailmanlaajuisesti. Anora syntyi Altian ja Arcuksen yhdistyessä vuonna 2021. Anoran yhteenlaskettu liikevaihto oli 640 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja työllistämme noin 1 100 ammattilaista Pohjois-Euroopassa, Ranskassa ja Saksassa. Anoran osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä ja Euronext Oslossa.

Toimintaamme kuuluvat myös maailmanluokan teolliset toiminnot tislauksessa, pullotuksessa ja logistiikkapalveluissa sekä teknisten etanolien, juomaetanolin, rehuraaka-aineiden ja ohratärkkelyksen tuotanto. Anoralla uskomme, että elämästä tulee nauttia, mutta ei planeettamme kustannuksella. Siksi haluamme toimia alallamme esimerkkinä vastuullisesta toiminnasta. Meillä työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. 

Osaamisalue: