Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja: lastensuojelu (Paikkis), Kontiolahti; määräaikainen (id7470)

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 13.04.2023, 12:00
  • Suljettu 08.05.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja: lastensuojelu (Paikkis), Kontiolahti; määräaikainen (id7470)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Haemme 7.5.2023 mennessä SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen tehtävään 

ajalle 8.5. – 31.10.2023 lastensuojeluun Paikkikseen, joka sijaitsee Kontiolahden kunnassa Paiholan kylällä. Haku päätetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Lastensuojeluyksikkö Paikkiksessa on kolme seitsemänpaikkaista lastensuojelun sijaishuollon osastoa. Lastensuojeluyksikössä huolehditaan kokonaisvaltaisesti lapsen ja nuoren arjesta ja arjen sujuvuudesta. Asiakkaamme ovat 13-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria. Lastensuojeluyksikkö Paikkiksen Vastaanottokodin asuinyksikkö tarjoaa lyhytaikaista sijaishuoltoa kiireellisissä tilanteissa, ja Tilkku ja Sauma on tarkoitettu pidempiaikaisiin kodin ulkopuolisiin sijoituksiin. Tilkku-asuinyksikön painopiste on psyykkisesti ja neuropsykiatrisesti oireilevien ja koulunkäyntihaasteita omaavien asiakkaiden kuntoutuksessa. 

Tarjoamme

  • vahvasti asiakaslähtöisen työn
  • tilaisuuden rakentaa kanssamme uutta yksikköä ja työyhteisöä
  • mahdollisuuden kehittää lastensuojelun sijaishuoltoa
  • toimivat verkostot

Sairaanhoitajan työtehtävät ovat lastensuojeluyksikön hoito-, ohjaus- ja kasvatustehtäviä, joita toteutetaan asiakassuunnitelmien sekä hoito- ja kasvatussuunnitelmien mukaisesti yhteistyössä omaohjaajatiimin kanssa. Työ sisältää asiakastyön lisäksi kirjallisia töitä, palavereihin osallistumista sekä verkostojen kanssa tehtävää työtä sekä yksikön arjen toiminnan sujuvuudesta huolehtimista. Sairaanhoitaja huolehtii lääkehoidon toteutumisesta yksikössä ja osallistuu lääkelupaprosessiin.

Sairaanhoitajilta odotamme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukaista laillistusta tai lupaa toimia sairaanhoitajan tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2722,55 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Ennen työtehtävän vastaanottamista on esitettävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002). 

Lisätietoja antaa susan.vaisto@siunsote.fi p. 0133305255 ja eeva.reijonen@siunsote.fi p. 0133305454.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 13.4.2023

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: