Oy Botniarosk Ab

Toimitusjohtaja

  • Sijainti Kristiinankaupunki
  • Julkaistu 02.03.2024, 0:00
  • Suljettu 10.03.2024, 23:59

Toimitusjohtaja

HAEMME NYT

TOIMITUSJOHTAJAA

Kristiinankaupunkiin

 

Tehtävässä jatkat Oy Botniarosk Ab:n toiminnan johtamista ja kehittämistä asiakaslähtöisesti.

Menestyäksesi tehtävässä

Taloushallinto ja yrityksen ja sen henkilöstön johtaminen on ydinosaamistasi. Budjetin laatiminen, riskien hallinta ja investointien suunnittelu ovat sinulle tuttua työtä. Sinulla on kokemusta myös tilinpäätöksen laatimisesta sekä julkisista kilpailutuksista. Henkilöstöjohtaminen, kyky luoda innostava työympäristö ja tukea ja motivoida työntekijöitä on keskeisessä roolissa. Tunnet työlainsäädäntöä ja toimit ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä. Maltillinen muutosjohtajuus on osa toimintatapaasi.

Jätealan tuntemus on eduksi ja osaat tulkita alan lainsäädäntöä. Annat oman panoksesi operatiiviseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Sinulla on hyvä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito, ja soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat hyödyntää tietoteknistä osaamistasi päivittäisessä työssäsi.

Toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Sidosryhmätyöskentely on roolissasi tärkeällä sijalla, olethan toimitusjohtajana yrityksen keulakuva. Sinulla on avainrooli strategian ja markkina-aseman vahvistamisessa. Olet jämäkkä diplomaattisella tavalla, osaat organisoida ja sinulla on valmiudet sekä strategiseen että operatiiviseen työhön. Viet asioita sitkeästi eteenpäin ja olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia. Vahvuutenasi on ihmisläheinen, keskusteleva ja kuunteleva johtamistapa.

Tarjoamme sinulle

ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää hyvämaineista ja vakavaraista yhtiötä yhdessä hallituksemme kanssa. Haluamme toimia vahvana paikallisena laadukasta palvelua tuottavana yrityksenä. Arvostamme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan muun muassa tarjoamalla kattavat työsuhde-edut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Finlandin kanssa. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen hakupainikkeen kautta viimeistään 10.3.2024.Toimithan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Koko ilmoitukseen ja Oy Botniarosk Ab:n toimintaan voit tutustua: www.botniarosk.fi/koti

www.botniarosk.fi

Osaamisalue: ,

Oy Botniarosk Ab

Jäteyhtiö Oy Botniarosk Ab hoitaa jätehuollon palvelutehtävät omistajakuntiensa (Isojoki, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Närpiö ja Teuva) puolesta. Yhtiössä työskentelee 7 henkilöä ja liikevaihto on 2,3 miljoonaa euroa.