Etsitkö harjoittelupaikkaa sovelluskehityksen parista? Olet ehkä opintojen loppuvaiheessa ja sinulta puuttuu lopputyön aihe?

Nyt sinulla olisi mahdollisuus suorittaa harjoittelu meillä ja päästä samalla luomaan Arffmanille sovelluskehitystiimiä yhdessä muun tietohallintotiimin kanssa. Meillä ei ole vanhaa koodipohjaa – legacya, jota joutuisimme ylläpitämään. Pääset käyttämään moderneja pilvipalveluita ja -kehitysympäristöjä sekä itse mukaan määrittämään miten kehitystyötä tehdään.

 

Harjoittelun aikana

Harjoittelun voi suorittaa kokonaan verkossa tai jossain toimipisteessämme (Helsinki, Vantaa, Turku, Kajaani jne.) Harjoittelun aikana saat hyvän ohjauksen ja perehdytyksen tehtäviin. Arvostamme kuitenkin myös oma-aloitteista työskentelyotetta. Työnantajana panostamme myös kehittymiseen, joten saat vapaasti tuoda uusia ideoita esille. Harjoittelun kestosta voidaan sopia omien tarpeiden mukaan.

Kun harjoittelu päättyy, on meillä näköpiirissä polku eteenpäin. Tällä hetkellä digitalisoimme työllisyydenhoidon palveluitamme eli pääasiassa koulutuksia ja valmennuksia. Kehittämiämme palveluita käyttää noin 200 Arffmanilaista ja toisaalta n. 10 000 asiakastamme vuosittain. Olemme osa Baronaa sekä vielä isompaa Bravedo-yhteisöä. Kehitystyötä tullaan tekemään yhteistyössä heidän kanssaan.

Onko sinulla halu oppia seuraavia tekniikoita (aiempi kokemus huomioidaan toki myös):

  • Sovelluskehitystä ketterin menetelmin pilvessä

  • Googlen sovellukset (Workspace: Docs, Sheets, Sites jne.)

  • Google Apps Script (Javascript)

  • AppSheet (No-Code alusta)

  • Pilvipohjaisen CRM-järjestelmän kehitystyö

  • Järjestelmäintegraatiot Rest API:a käyttäen

  • Google Cloud

 

Näin haet tehtävään!

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytämme harjoittelijan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä – hae siis mahdollisimman pian. Hakuaika kestää 12.12. saakka. 

Hae paikkaan täyttämällä tietosi rekrytointijärjestelmän kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tietohallintojohtaja Antti Ryynänen, antti.ryynanen@edu.arffman.fi / puh. 044 558 9820.

 

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta meillä on 180 paikkakunnalla ja käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua joka päivä. Lisäksi kohtaamme päivittäin yli 2 300 asiakasta. 

Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).

Arffman on Suomen suurin aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja ja valtakunnallisesti merkittävä työelämävalmennusten toteuttaja. Jokaiselle työntekijälle on tarjolla aito mahdollisuus kehittyä ja onnistua. Myös kaikessa tekemisessä näkyy arvot – lupausten pitäminen, tasapuolinen yksilöllisyys, jatkuva kehittäminen ja jatkuvuus. https://www.arffman.fi/

Osaamisalue: